”Stop med at angribe vores turister!”. Sådan lyder det fra all inclusive-hotellerne på Ibiza og Mallorca, hvor myndighederne vil lægge låg på alkoholen i uanede mængder, ifølge express.co.uk.

Hotellerne mener, at konsekvenserne kan blive enorme og truer samtidig med sagsanlæg.

”Du kan ikke begrænse nogle virksomheders frihed til fordel for andre. Du fratager desuden kunderne fra en kommerciel mulighed”, lyder det fra hoteloperatørerne. Hotelorganisationen mener desuden, at turisterne i høj grad forlader virksomhederne, når de vil drikke sig fulde, og derfor er et loft for mængden af alkohol i virksomhederne ikke løsningen.

Virksomhederne mener også, at de vil blive ramt dobbelt på dets konkurrenceevne, da turistskatten netop er blevet fordoblet.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Turismefremme

De offentlige investeringer på ca. 650 mio. kr. om året i dansk turisme skal bruges mere effektivt. Samtidig skal der mere fart på digitaliseringen - både for at styrke virksomhedernes drift og forbedre servicen over for turisterne.

Pensionisternes feriebudget vokser

De ældre har fået flere penge mellem hænderne. Blandt andet fordi de har større pensionsopsparinger end tidligere.
Sådan lød forklaringen fra HORESTAs adm. direktør, Katia K. Østergaard, da hun tirsdag morgen forklarede til TV2/News, hvorfor pensionisternes feriebudget er steget med 34 procent på ti år.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne