”Stop med at angribe vores turister!”. Sådan lyder det fra all inclusive-hotellerne på Ibiza og Mallorca, hvor myndighederne vil lægge låg på alkoholen i uanede mængder, ifølge express.co.uk.

Hotellerne mener, at konsekvenserne kan blive enorme og truer samtidig med sagsanlæg.

”Du kan ikke begrænse nogle virksomheders frihed til fordel for andre. Du fratager desuden kunderne fra en kommerciel mulighed”, lyder det fra hoteloperatørerne. Hotelorganisationen mener desuden, at turisterne i høj grad forlader virksomhederne, når de vil drikke sig fulde, og derfor er et loft for mængden af alkohol i virksomhederne ikke løsningen.

Virksomhederne mener også, at de vil blive ramt dobbelt på dets konkurrenceevne, da turistskatten netop er blevet fordoblet.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Levende havne med tilbud til turister: Kommuner får nu bedre mulighed for at udvikle arealer

Nu bliver der bedre mulighed for at opføre en butik eller en restaurant på 111 arealer ved havne i hele landet, hvor strandbeskyttelsen bliver ophævet. Den har hidtil betydet, at arealerne som hovedregel ikke må bebygges inden for 300 meter fra stranden. De 111 arealer ligger i sammenhæng med bebyggelse og rummer ikke væsentlige naturværdier. Derfor ophæver miljøministeren strandbeskyttelsen helt 55 steder og delvist 56 steder. I alt havde 47 kommuner søgt om ophævelse ved 166 lokaliteter.

Mindre danske byer ser store Airbnb-stigninger til jul

Airbnb har netop offentliggjort sin årlige liste over de mest trendende destinationer for danskerne i juletiden. Top 10-listen indeholder destinationer, som sammenlignet med sidste år har oplevet den største vækst i danskernes bookinger via Airbnb for perioden omkring jul og nytår, skriver Standby.dk.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne