”Stop med at angribe vores turister!”. Sådan lyder det fra all inclusive-hotellerne på Ibiza og Mallorca, hvor myndighederne vil lægge låg på alkoholen i uanede mængder, ifølge express.co.uk.

Hotellerne mener, at konsekvenserne kan blive enorme og truer samtidig med sagsanlæg.

”Du kan ikke begrænse nogle virksomheders frihed til fordel for andre. Du fratager desuden kunderne fra en kommerciel mulighed”, lyder det fra hoteloperatørerne. Hotelorganisationen mener desuden, at turisterne i høj grad forlader virksomhederne, når de vil drikke sig fulde, og derfor er et loft for mængden af alkohol i virksomhederne ikke løsningen.

Virksomhederne mener også, at de vil blive ramt dobbelt på dets konkurrenceevne, da turistskatten netop er blevet fordoblet.

Læs hele historien her.

Har du fået læst?

Her er Nordens største lufthavne - ét land dykker

Trods en opbremsning i væksten er Københavns Lufthavn fortsat den største i Norden. Lufthavnen i Kastrup havde godt 30,2 mio. rejsende sidste år og topper listen over de største nordiske lufthavne med solid afstand til Oslo og Stockholm, skriver Finans.dk.

Skagen og Sæby har Danmarks gladeste gæster

En ny undersøgelse fra Dansk Kyst- og Naturturisme har kortlagt feriegæsternes tilfredshed i 37 danske kystferiebyer, og resultatet er netop offentliggjort: Skagen kommer ud på en suveræn førsteplads og samtidig høster Sæby en lige så flot 2. plads.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne