I et enigt bystyre i New York stemte 45 for en lov, som gør, at Airbnb skal indberette navne og adresser på deres udlejere. Målet er at få bedre styr på byens private lejemål. Airbnb kalder lovgivningen strider mod borgernes konstitutionelle ret. Det skriver Adage.com.

Politikerne argumenterer for, at korttidsudlejningen er mere profitabel end de længere lejekontrakter, og derfor håber man, at den nye lovgivning kan hjælpe til at fange nogle af dem, som omgås reglerne. Loven skal efter planen træde i kraft denne vinter.

New York er blandt Airbnbs største markeder, og virksomheden har kæmpet med politikerne i snart et årti. Det anslås, at den nye lovgivning kan koster udlejningsplatformen millioner.

Læs hele historien på Adage.com.

WebRight2Aarsdag19.jpg

GÅ IKKE GLIP AF:

HORESTA ÅRSDAG 2019

Torsdag, den 14. november
 
Tivoli Hotel & Congress Center
Copenhagen
  • Bæredygtighed – som forretningsmæssig agenda
  • Stort 'Community Pavilion' med spændene nyheder
  • De bedste key note speakers fra ind- og udland
  • Årets største brancheevent - netværk med kollegaer

Tag en dag ud til HORESTA Årsdag og deltag i
Creating SusDANEable Change’.

Har du fået læst?

Plads til private udlejere: Flere dage til Airbnb-udlejning i Herning

Med Airbnb benytter flere og flere sig af muligheden for at udleje deres private bolig - således også i Herning. Hidtil har det været tilladt i op til 70 dage om året, men med den nye såkaldte Airbnb-lov gav Folketinget denne sommer mulighed for at sætte tallet op til 100, skriver Herning Folkeblad.

Log ind

NYHEDSBREV
HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER FRA HORESTA

Venligst accepter betingelserne