Professionshøjskolen UCN inviterer i samarbejde med MCEU Hospitality-projektet, som er støttet af HORESTA, alle virksomheder i hotel-, og restaurantbranchen til at dele erfaring og indsigt, som kan forme fremtiden for branchen.
Det gør du ved at besvare et spørgeskema, hvor der blandt andet bliver spurgt ind til de behov, som din virksomhed og resten af branchen står over for. Som tak for hjælpen får du adgang til Lobster Ink., som indeholder mere end 2500 brancherelevante kurser. Derudover får du tidlig adgang til en rapport med de nyeste branchetrends og indsigter.
Svarene er med til at påvirke udviklingen af nye micro credentials, små, praktiske onlinekurser, som vil hjælpe både virksomheder og enkeltpersoner med at tilegne sig nye færdigheder, der matcher fremtidens udfordringer i hotel- og restaurantbranchen.
De virksomheder, som besvarer spørgeskemaet, vil senere få mulighed for gratis at teste de udviklede micro credentials. Dermed får du en unik chance for at opkvalificere jeres medarbejdere og sikre, at de er udstyret med de nyeste færdigheder og viden.
Du kan dele din ekspertise og vision for fremtidens branche lige her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
HORESTA Play: HimmerLand - Klar til fremtiden
03-07-2025
-
Hvornår er en medarbejder handicappet?
03-07-2025
-
Nyhedsbrevet går på sommerferie – lidt i hvert fald
03-07-2025
PRESSEKLIP
-
Noma planlægger pop up-eventyr i Los Angeles i 2026
03-07-2025
-
Tidligere Årets Kok bliver ny gastronomisk chef på Hotel Alsik
03-07-2025
-
VisitDenmark satser bredere: Udvider markedsføring til 14 lande
03-07-2025
-
Ny rekrutteringsaftale vækker optimisme på overenskomstdækkede hoteller
03-07-2025
-
Danske hoteller inviteres med i søgsmål mod Booking.com
03-07-2025
-
Subway ruller nye restauranter ud i danske storcentre
03-07-2025
-
Ny adm. direktør skal styrke Meyers’ bundlinje
03-07-2025
-
Campingkæde udvider med femstjernet plads i Bayern
03-07-2025
-
Dragsholm Slot lander endnu et år med millionunderskud
03-07-2025