Professionshøjskolen UCN inviterer i samarbejde med MCEU Hospitality-projektet, som er støttet af HORESTA, alle virksomheder i hotel-, og restaurantbranchen til at dele erfaring og indsigt, som kan forme fremtiden for branchen.
Det gør du ved at besvare et spørgeskema, hvor der blandt andet bliver spurgt ind til de behov, som din virksomhed og resten af branchen står over for. Som tak for hjælpen får du adgang til Lobster Ink., som indeholder mere end 2500 brancherelevante kurser. Derudover får du tidlig adgang til en rapport med de nyeste branchetrends og indsigter.
Svarene er med til at påvirke udviklingen af nye micro credentials, små, praktiske onlinekurser, som vil hjælpe både virksomheder og enkeltpersoner med at tilegne sig nye færdigheder, der matcher fremtidens udfordringer i hotel- og restaurantbranchen.
De virksomheder, som besvarer spørgeskemaet, vil senere få mulighed for gratis at teste de udviklede micro credentials. Dermed får du en unik chance for at opkvalificere jeres medarbejdere og sikre, at de er udstyret med de nyeste færdigheder og viden.
Du kan dele din ekspertise og vision for fremtidens branche lige her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Optimeet 2026 udvider med nye formater og spor
06-11-2025
-
Restaurantbranchen oplever vækst – men inflation dæmper effekten
06-11-2025
-
Core Hospitality runder 2.000 værelser med udvidelse i Esbjerg
06-11-2025
-
HORESTA inviterer til valgdebat om turisme og erhverv i København
06-11-2025
-
Airbnb-snyd fører til samråd: Minister varsler stramninger
06-11-2025
-
Fastfood løfter sig i kvalitet og tiltrækker flere gæster
06-11-2025
-
Digitale værktøjer vinder frem i restaurantbranchen
06-11-2025
-
Moxy Hotel åbner i Aarhus’ nye Sydhavnskvarter
06-11-2025
-
Henrik Specht takker af efter fire årtier i rejsebranchen
06-11-2025
-
Hæder til Danhostel Stevns for ekstraordinært værtskab
06-11-2025