For under ét år siden øjnede Jeanette Pedersen muligheden for at udleve en drøm, hun måske ikke lige havde regnet med ville blive til virkelighed. Efter lidt over 7 år som først tjener og siden eventkoordinator og konferencechef kunne hun sikre sig nøglerne til Esbjerg Park sammen med kompagnonen Kim Baarsøe.

Dermed kan hun nu realisere mange af de drømme og ideer, hun har sparet sammen igennem tiden – og de er allerede godt på vej hos konferencecenteret, der omkranses af skov i Vognsbølsparken.

”Vi bor jo i historiske bygninger, der tidligere har huset Esbjerg Højskole, og som har været samlingssted for byen. Det har vi stor respekt for, og det er bl.a. også derfor, vi har ambitioner om at gøre Esbjerg Park til byens nye kulturcenter og et attraktivt sted for virksomheder, der leder efter et konferencecenter med et ekstraordinært højt serviceniveau. Vi har verdens bedste personale, som hver dag strækker sig langt for at gøre gæsterne glade, og det er jeg enormt stolt af,” siger Jeanette Pedersen.

Jeanette Pedersen nævner også, at Esbjerg Park engagerer sig i lokale velgørenhedsprojekter, afholder en lokal madfestival og søger for shuttlebusser, når der afholdes koncerter, så gæsterne kan komme hurtigt og nemt til byen, hvor der også typisk er indgået samarbejdsaftale med lokale barer.

”Lokalmiljøet betyder meget for os, ikke mindst på grund af vores historiske rammer. Vi betragter os selv som en integreret del af byen og som et led i udviklingen i Esbjerg. Kærligheden til det lokale går også igennem vores indretning og udsmykning, og alle lokaler er opkaldt efter lokalområdet og vadehavskysten,” fortæller Jeanette Pedersen. 

Esbjerg Park har meldt sig ind i HORESTA for at stille personalet bedst muligt og sikre, at de er ansat under ordentlige forhold. Derudover er foreningslivet en del af historien, når man holder til i de gamle højskolelokaler, mener ejer og direktøren.

Log ind