Danmark er ét af de lande, der med åbne arme har taget imod ukrainske flygtninge for at hjælpe dem i sikkerhed langt væk fra krigen. 

Nu efterspørger Københavns Kommune indkvarteringsmuligheder for nogle af de mange ukrainske familier og kigger i den forbindelse mod hotellerne i hovedstaden som en mulighed. Kommunen leder efter forskellige typer af hoteller og har brug for en eller flere udlejningsaftaler på flere måneder.

Hvis I kan hjælpe kommunen med at løse indkvarteringsudfordringen, hører de gerne fra jer på [email protected] eller 24968790. Kommunen stiller meget gerne op til et uformelt kaffemøde.

Ønsker til hoteller:

  • Beliggende i Københavns Kommune
  • Kan lejes ud i en længere sammenhængende periode
  • Hoteller der kan rumme min. 100 gæster
  • Dialog om en passende model for hvordan gæsterne kan bespises samt etableringer af vaskefaciliteter.

Stort hotel gør klar til at slå dørene op

Norske CIC Hospitality og Best Western åbner snart det andet Aiden-hotel i Danmark. Håbet er, at Danmarks største infrastrukturprojekt til dato vil skabe overnatninger på hotellet.

Hotel byder atter gæster velkommen i badeland

I flere uger har en rotte plaget hotellet The Reef i Frederikshavn, der har måttet holde lukket i sit kendte badeland. Nu er den genstridige gnaver væk, og hotellet kan atter åbne badelandet.

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind