Velliv Foreningen afholder igen i år Danmarks Mentale Sundhedsdag torsdag den 10. oktober i uge 41. Derfor kan danske arbejdspladser nu søge om 10.000 kr. til at starte samtalen om mental sundhed og trivsel på jobbet.

De 10.000 kr. kan blandt andet bruges på at kortlægge medarbejdernes tilfredshed og mentale sundhed med en medarbejdertilfredshedsundersøgelse målrettet mod hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

Med HORESTAs medarbejdertilfredshedsundersøgelse, Better Hospitality Workplace (BHW), får du et detaljeret indblik i dine medarbejderes trivsel og på hvilke områder, der kan sættes ind. Det giver ikke alene bedre trivsel, men kan også mærkes på bundlinjen.

Derudover kan BHW bruges til at sammenligne jeres resultater med andre i branchen, så I får en branchespecifik indsigt i, hvordan I klarer jer.

Der er åbent for ansøgning 2. april-1. juni 2024, og alle ansøgere får besked i slutningen af juni. Du kan ansøge om de 10.000kr. via dette link.

Styrk arbejdsmiljøet i din virksomhed

Få et detaljeret indblik i dine medarbejderes trivsel med HORESTAs medarbejdertilfredshedsanalyse skræddersyet til hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

Log ind