Efter tre år som næstformand blev Mads Friis i dag valgt som ny formand for HORESTA.

Det skete på HORESTAs repræsentantskabsmøde i DGI-Byen i København. Den nye formand kommer til at stå i spidsen for en organisation med ca. 2.200 medlemmer i hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

Mads Friis afløser Jan Vinther Laursen. Efter tre år på den tidskrævende formandspost ønsker Jan Vinther Laursen nu at bruge mere tid i sin virksomhed, restaurantkæden Bone’s.

Mads Friis er til daglig adm. direktør i McDonald’s Danmark og står i spidsen for 8.000 medarbejdere i flere end 100 restauranter. Ligesom Jan Vinther Laursen bliver Mads Friis formand for både HORESTA Brancheforening og HORESTA Arbejdsgiver.

”Jeg ser frem til at fortsætte det arbejde, som vi med Jan som formand påbegyndte for tre år siden. Vi repræsenterer et af de hurtigst voksende erhverv i Danmark og kan glæde os over at have markant medlemsfremgang i disse år. Den udvikling skal vi fortsætte, samtidig med at vi udvikler nye tiltag og værktøjer, som hjælper vores medlemsvirksomheder i den daglige drift”, siger Mads Friis.

Han refererer blandt andet til en ny videnbank for hotelbranchen og en digital ESG-rapport, som HORESTA lancerer senere i år.

Nyt medlem af bestyrelsen

På HORESTAs repræsentantskabsmøde blev direktør Ahmad Raad fra Select Service Partner Danmark (SSP) valgt som nyt medlem af bestyrelserne for både HORESTA Arbejdsgiver og HORESTA Brancheforening. SSP driver 30 restauranter i Københavns Lufthavn, på Københavns Hovedbanegård, langs de danske motorveje og i flere shoppingcentre.

Udover Mads Friis og Ahmad Raad består de to HORESTA bestyrelser nu af: Georg Sørensen, MCH Messecenter Herning (genvalgt), Finn Steffensen, Nymindegab Kro (genvalgt), Lars Børsting, REKOM (genvalgt), Peter Haaber, Zleep Hotels (genvalgt), Lasse Sørensen, SOVINO Brands (genvalgt), Jan G. Larsen, Hotel Nyborg Strand (ikke på valg), Karen Nedergaard, Absalon Hotels (ikke på valg) samt Henrik Green, Hotel Kirstine (ikke på valg).
Ahmad Raad afløser den tidligere direktør i SSP Danmark, Dorte Gleie, der har siddet i bestyrelsen i tre år.

Efter repræsentantskabsmødet konstituerede bestyrelsen sig og genvalgte Georg Sørensen og nyvalgte Peter Haaber som næstformænd.

Har du styr på GDPR?

HORESTA tilbyder, sammen med samarbejdspartneren Lexoforms, en fysisk workshop, hvor du arbejder med GDPR-dokumentationen for din egen virksomhed.

Møde med skatteministeren

Simon Boje Groth, chef for bæredygtighed og certificeringer i HORESTA, og HORESTA-formand Mads Friis mødtes med skatteminister Jeppe Bruus til introduktion om McCafé og politisk drøftelse.

Log ind