Efter lidt over 16 år som bestyrelsesformand giver Lars Mouritzen nu faklen videre til Christina Frederiksen, der ved siden af bestyrelsesarbejdet for HORESTA er general manager i Restaurant Flammen.

Christina Frederiksen glæder sig til at komme i gang med bestyrelsesarbejdet, hvor hun vil arbejde for at gøre det endnu mere attraktivt at arbejde i hotel- og restaurationsbranchen. For ligesom så mange andre i branchen har Christina Frederiksen selv stået i en situation, hvor der skulle rekrutteres, men manglede kvalificeret arbejdskraft. Derfor mente hun, at det var på tide selv at gøre noget.

"Tiden er ikke fyldt med branchen efter corona, og det er i høj grad blevet en mellemstation. Vi udlærer færre og færre kokke og tjenere, og det skal vi have lavet om på – for der er mange muligheder for karriereudvikling i den her branche, og det skal vi vise," siger Christina Frederiksen.

Udover et fokus på at gøre det mere attraktivt at arbejde i branchen glæder Christina Frederiksen sig også til at vise, hvad Region Nordjylland har at tilbyde uden for de større byer.

"Region Nordjylland er mere end bare Aalborg og Skagen. Vi har rigtig meget at byde på heroppe, lige fra Vestkysten til den mere centrale del af regionen. Det fokus skal bredes ud, og jeg glæder mig til at komme ud til de medlemmer og få deres inputs med," siger Christina Frederiksen.

Den resterende del af bestyrelsen i Region Nordjylland består af næstformand, Ulla Mosich fra Aalbæk Badehotel, Brigitte Messmann fra Hotel Phønix, Jørgen Høll fra Skallerup Seaside Resort, Morten Gade fra Fårup Sommerland, Rikke Gandrup fra Color Hotel Skagen og Henrik Foget Jensen fra Rekom.

Christina Frederiksen, bestyrelsesformand for HORESTA i Region Nordjylland.

Christina Frederiksen, bestyrelsesformand for HORESTA i Region Nordjylland.

Log ind