HORESTA har i løbet af det forgangne år oplevet en betydelig medlemsvækst i form af både hoteller, restauranter, forlystelsesparker og turismevirksomheder på tværs af hele landet. I alt har 297 virksomheder meldt sig ind i 2023. 

Fremgangen skyldes i høj grad HORESTAs evne til at påvirke de politikere, som er med til at definere rammevilkårene for erhvervet, vurderer adm. direktør Pia E. Voss. Hun fremhæver desuden efterspørgslen efter medlemsnær og professionelle rådgivning, der er skræddersyet til den enkelte virksomhed, som en af årsagerne.

“Vi er meget glade for den tillid, virksomheder viser os ved at tegne et medlemskab, og det forpligter. Heldigvis er jeg slet ikke i tvivl om, at vi kan løfte opgaven, og det har vores medlemmer også oplevet i 2023," siger Pia E. Voss.

Hun fremhæver, at den store opbakning til HORESTA er fundamentet, og forudsætningen for, at sikre politisk gennemslagskraft og de bedst mulige forhold for branchen.

”I 2023 har vi opnået en række vigtige resultater, f.eks. sikring af udbetaling fra Booking.com til hotellerne, bevarelsen af udeservering i København, sikring af Det økologiske Spisemærke og ”turismemillionerne” på finansloven. I 2024 venter nye udfordringer og dem glæder vi os til at tage fat på”, siger Pia E. Voss.

Log ind