På Vesterbro i København ligger der en vinbar, som gemmer på mere end et godt glas vin. De fire ejere har nemlig udviklet Pio Vinbar til en kulturinstitution og samlingssted for alle der opsøger en særlig oplevelse. Nu har de også meldt virksomheden ind i HORESTA.

I 2017 åbnede Pio Vinbar med en vision om at skabe en vinbar med fokus på kvalitetsoplevelser, der adskiller sig fra andre beværtninger i København.

“Vi faciliterer ofte udstillinger for anerkendte kunstnere og holder koncerter med dygtige musikere. Vi prøver at holde én koncert om måneden, som giver gæsterne en helt andet oplevelse end at høre samme kunstner spille for tusinder af mennesker. Det tiltrækker mange kreative gæster, der bruger os som både pusterum, inspirationskilde og et sted, hvor de kan møde mange spændende mennesker,” siger Anders Højrup, der er medejer af Pio Vinbar.

Pio Vinbar har efterhånden svært ved at følge med efterspørgslen efter flere events og er derfor på udkig efter nye lokaler, hvor de bl.a. kan afholde koncerter og holde bryllupper, fødselsdage osv. Lige præcis det at udvikle forretningen ligger ejerne nært.

“Det er meget vigtigt for os, at vi aldrig går i stå. Vores koncept skal være så interessant, at folk bliver ved med at være nysgerrige efter, hvad der nu sker. Fokus er på at udvikle vores nuværende tilbud, og på sigt udvide forretningen. Dog er det afgørende, at Pios DNA bliver den bærende søjle, så vi holder fast i vores koncept,” fortæller Anders Højrup.

Pio Vinbar har meldt sig ind i HORESTA for blandt andet at have fingeren på pulsen i forhold til, hvad der sker i branchen rent politisk og fordi de kan få effektiv juridisk rådgivning i takt med, at virksomheden vokser. 

Log ind