Nattelivet i København får nu opfyldt et stort ønske. Nemlig mulighed for at opsætte midlertidige kø-hegn.

Hegnene skal bidrage til at øge sikkerheden og skabe mere ro i gadebilledet.

”Kø-hegn kan for udenforstående umiddelbart lyde som noget, der hører til i småtingsafdelingen - men det kunne ikke være mere forkert. Hegnene sikrer, at gæsterne står i én lang kø langs virksomhedens facade og ikke samlet i en stor klump, som både breder sig på fortovet og ofte også ud på vejbanen til fare for gæsterne selv, bilister og andre trafikanter”, siger HORESTAs politiske chef, Maria Olafsson.

Hun understreger, at hegnene også mindsker risikoen for ”fest i gaden” og effektivt hjælper dørpersonalet med at holde ro og orden.

Sammen med en lang række nattelivsvirksomheder har HORESTA i lang tid kæmpet for muligheden for opsætning af kø-hegn.

”Derfor er vi også kisteglade for, at et flertal i Teknik- og Miljøudvalget nu har valgt at tillade anvendelsen. Vi håber, at tilladelserne til kø-hegn vil følge de nye procedurer for tilladelser til udeservering, så de gives for 3 år ad gangen. Det vil spare både kommunen og virksomhederne en masse tid og ressourcer”, siger Maria Olafsson.

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind