I 2023 hjalp Workindenmark flere end 265 hoteller og restauranter i Danmark med at rekruttere internationalt igennem vejledning, annoncering i udlandet og kandidatsøgninger. Det har ledt til 320 matches til konkrete stillinger i Danmark, hvor hovedparten kom fra Spanien, Portugal og Italien.

Har du også et behov for mere arbejdskraft, men har svært ved at finde de rette profiler? Så er der heldigvis gratis hjælp at hente hos Workindenmark.

Workindenmark er en del af Beskæftigelsesministeriet, og tilbyder gratis hjælp og vejledning til at tiltrække og rekruttere faglært arbejdskraft inden for EU. Dermed har eventuelle nye medarbejdere automatisk arbejds- og opholdstilladelse i Danmark.

Det betyder helt lavpraktisk, at du slipper for en stor del af arbejdet og i stedet kan overlade meget af det praktiske rekrutteringsarbejde til Workindenmark.

Hvis du er interesseret i at høre om muligheder for international rekruttering, kan du kontakte Workindenmark’s hotel- og restaurationsgruppe på [email protected] eller på 72 22 33 00.

Webinar: Genvejen til international arbejdskraft

Mange virksomheder har udfordringer med at rekruttere kvalificerede medarbejdere, men er du åben overfor at ansætte medarbejdere fra udlandet er der gratis hjælp at hente. Det kan du høre mere om på et webinar den 25. marts.

Log ind