Når du bøvler med fødevareregler og kontrolbesøg, står vores eksperter klar til at hjælpe dig. De rådgiver udelukkende hotel-, restaurant- og turisterhvervet og kan derfor hurtigt give dig de svar, du har brug for.
Sideløbende arbejder vi for at sikre branchen bedst muligt rent politisk, når lovgivningen bliver ændret og stiller nye krav til virksomhederne.
Vi indgår i netværk med de andre aktører på fødevare- og gastronomiområdet. Det gør, at du får inspiration, sparring og hjælp til at kunne imødegå fremtidige krav samt udvikle din forretning i forhold til blandt andet sundere udbud, bæredygtighed, økologi og lokale fødevarer.
Som medlem af HORESTA får din virksomhed adgang til rådgivning om bl.a. fødevaresikkerhed, fødevarelovgivning, smiley-rapporter, sanktioner fra Fødevarestyrelsen og kontrolkampagner.
Her kan du høre vores fødevarechef, Tine Skriver, fortælle om fødevarerådgivningen i HORESTA.
Er du ikke medlem af HORESTA endnu, kan du læse mere om de mange fordele og melde dig ind her.
Læs mere om medlemsfordelene her
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør
28-04-2024
-
Thomas Castberg afslører nyt job efter 'Masterchef'-exit
28-04-2024
-
Lalandia får rekordoverskud og pønser på at udvide
28-04-2024
-
40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer
28-04-2024
-
Sampension investerer i hotelejendommen Comwell Køge Strand
28-04-2024
-
Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm
28-04-2024