Branchens bedste lederuddannelse, Hospitality Management, som er grundlagt af HORESTA og Dania, har fået et nyt fag, ’Virksomheders bæredygtige strategi’.

I det nye fag vil deltagerne arbejde med nøgletal i forhold til bæredygtigt regnskab og få en dybdegående forståelse af indsamling af klima- og bæredygtighedsdata.

Samlet set giver uddannelse i Hospitality Management ledere værktøjer til at analysere og løse de udfordringer, som den moderne leder stilles overfor, samt lære at skabe et godt arbejdsmiljø, så medarbejdere trives og kan udvikle sig.

Modulerne til uddannelsen vil blive tilbudt som hybrid undervisning. Det betyder, at man selv kan vælge om man vil tilgå undervisningen ved fysisk fremmøde eller deltage online uanset hvor i landet man befinder dig.

Her vil et fag strække sig over tre måneder og give 10 ECTS-point. Der er syv undervisningsdage i alt pr. fag som afvikles i tidsrummet fra kl. 9.00 – 15.30. Man vil kunne tilgå udvalgte optagelser samt diverse elementer fra undervisningen efterfølgende.

Læs mere om uddannelsen her, hvor du også kan tilmelde dig

Tidligere USA-ambassadør taler ved HORESTA Årsdag 2025

Rufus Gifford, tidligere amerikansk ambassadør i Danmark og protokolchef i Det Hvide Hus, deltager som hovedtaler ved HORESTAs årsdag, hvor fokus er på, hvordan globale forandringer rammer den danske oplevelsesøkonomi.

Jan Fischer går på pension efter 27 år i HORESTA

Som klassifikationschef i HORESTA har Jan Fischer sat sit præg på hotel- og restauranterhvervet gennem de seneste mange år. En vellidt kollega går nu på pension og får dermed mere tid til rejser, venner og kulturelle oplevelser.

Restauranter ser positivt på resten af 2025

En ny medlemsanalyse fra HORESTA viser, at restauranterne forventer vækst i både gæster og omsætning resten af året – men også med blik for de økonomiske udfordringer.

Log ind