Det er ved at blive en vane. For Hotel Koldingfjord og direktør Peder J. Madsen heldigvis en af de gode af slagsen. Takket være evalueringerne fra tusindvis af møde- og konferencegæster er hotellet for tredje år i træk kåret som Danmarks Bedste Venue.

 

Hotel Koldingfjord har især udmærket sig som Danmarks Bedste Venue 2024 på tre parametre: Mad, omgivelser og værelser. Dykker man lidt ned i de kommentarer, nogle af gæsterne har givet som begrundelse for deres flotte vurdering, finder man bl.a. udsagn som:

 

Super professionelt personale og service, dejlig mad og skønne omgivelser.

Lækre omgivelser både ude og inde. Super service fra jeres altid smilende og hjælpsomme personale. Udsøgte værelser og fantastisk mad.”

 

”Det er tydeligt, at kvaliteten af maden og forplejningen stadig er afgørende, når møde- og konferencedeltagere skal bedømme deres oplevelse, og her gør Koldingfjord det virkelig godt. Det samme gælder hele den service og atmosfære, der gerne skal være forbundet med måltiderne,” siger Marlene H. Sylvester-Hvid, direktør i Danske Konferencecentre, som står bag prisuddelingen.

 

Det er en tydeligt stolt hoteldirektør, Peder J. Madsen, der modtog nyheden. Han har også et bud på, hvorfor netop Hotel Koldingfjord løber med prisen for tredje år i træk.

 

"Denne pris er en hyldest til vores dedikerede team, hvor hver eneste medarbejder spiller en afgørende rolle. Det er en stor anerkendelse til alle på hotellet, for det er sammen, vi skaber ekstraordinære oplevelser for vores gæster. Hver dag bidrager vi alle til at gøre Hotel Koldingfjord til et sted, hvor gæster føler sig værdsatte og velkomne."

 

Det er alene gæsternes evalueringer, der ligger til grund for kåringen.


Udover Hotel Koldingfjord var Hotel Vejlefjord, Pharmakon Konferencecenter, Rungstedgaard og Skanderborg Park nomineret til prisen som Danmarks Bedste Venue 2024.

Log ind