Tirsdag den 26. september byder vi velkommen til Restaurant Insights i Moltkes Palæ i København. Her vil en række eksperter dele ud af den nyeste viden ligesom brancheprofiler vil give et indblik i, hvordan de driver udviklingen i deres forretning.
Blandt andet vil Christian Brandt fra burgerkæden Jagger, der siden 2016 er vokset fra én restaurant til nu at tælle 15, fortælle, hvordan man kan realisere sine ekspansionsplaner i et mættet og konkurrencepræget marked. Blandt andet formåede kæden at løfte bruttofortjenesten med over 18 procent fra 2021 til 2022.
Restaurant Insights er eksklusivt for virksomheder med og henvender sig til direktører, restaurantchefer, køkkenchefer og andre med ansvar for restaurantens drift og økonomi.
Du kan se programmet herunder
Pris
HORESTA-medlemmer: Gratis
Ikke-medlemmer: 1.500 kroner ekskl. moms pr. person.
Der opkræves et gebyr på 700 kroner ekskl. moms ved afbud senere end to døgn før afholdelsen eller ved no-show.
Tilmeld dig Restaurant Insights her
PROGRAM
9:00 – 9:30 Morgenkaffe og registrering
9:30 – 9:35 Velkomst
v. Jeppe Møller-Herskind, HORESTA
9:35 – 10:10 Restaurantbranchens udvikling
v. Jonas Kjær, HORESTA
10:10 – 10:40 Ekspansion i et mættet marked
v. Christian Brandt – Jagger
10:40 – 11:00 Pause
11:00 – 11:30 Fokus på digitalisering
v. Bjarke Just Nielsen – Norrlyst
11:30 – 12:00 Dansk økonomi: Status og forventninger
v. Helge Petersen, Nordea
12:00 – 12:20 Politisk update
v. Mette Falkenberg Rasmussen
12:20 – 12:30 Afrunding
v. Pia Voss
12:30 – 13:00 Frokost og netværk
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
HORESTA lancerer ny kampagne forud for julefrokostsæsonen
27-11-2023
-
Snart tvinges Airbnb til at dele data med myndighederne
27-11-2023
-
Et hit blandt unge: Stod i kø i regnen da McDonald's i Farum slog dørene op
27-11-2023
-
Destination Vesterhavet lander ny direktør fra attraktionsbranchen
27-11-2023
-
Præsident for luksusbrand deler tendenser og udfordringer
27-11-2023
-
Kommune vil have strategi for autocampere
27-11-2023