Tirsdag den 26. september byder vi velkommen til Restaurant Insights i Moltkes Palæ i København. Her vil en række eksperter dele ud af den nyeste viden ligesom brancheprofiler vil give et indblik i, hvordan de driver udviklingen i deres forretning.

Blandt andet vil Christian Brandt fra burgerkæden Jagger, der siden 2016 er vokset fra én restaurant til nu at tælle 15, fortælle, hvordan man kan realisere sine ekspansionsplaner i et mættet og konkurrencepræget marked. Blandt andet formåede kæden at løfte bruttofortjenesten med over 18 procent fra 2021 til 2022.

Restaurant Insights er eksklusivt for virksomheder med og henvender sig til direktører, restaurantchefer, køkkenchefer og andre med ansvar for restaurantens drift og økonomi.

Du kan se programmet herunder

Pris
HORESTA-medlemmer: Gratis
Ikke-medlemmer: 1.500 kroner ekskl. moms pr. person.
Der opkræves et gebyr på 700 kroner ekskl. moms ved afbud senere end to døgn før afholdelsen eller ved no-show.

Tilmeld dig Restaurant Insights her

PROGRAM

9:00 – 9:30 Morgenkaffe og registrering

9:30 – 9:35 Velkomst
v. Jeppe Møller-Herskind, HORESTA

9:35 – 10:10 Restaurantbranchens udvikling
v. Jonas Kjær, HORESTA

10:10 – 10:40 Ekspansion i et mættet marked
v. Christian Brandt – Jagger

10:40 – 11:00 Pause

11:00 – 11:30 Fokus på digitalisering
v. Bjarke Just Nielsen – Norrlyst

11:30 – 12:00 Dansk økonomi: Status og forventninger
v. Helge Petersen, Nordea

12:00 – 12:20 Politisk update
v. Mette Falkenberg Rasmussen

12:20 – 12:30 Afrunding
v. Pia Voss

12:30 – 13:00 Frokost og netværk

Log ind