Den 2. oktober holder vi Hotel Insights på Hotel Legoland i Billund. Dagen bliver fyldt med ny viden, inspiration og gode muligheder for at netværke med dine kollegaer fra branchen.

Blandt andet kommer Michael Rønnebæk-Rørth og fortæller, hvordan I kan optimere jeres hotelrestaurant og udvikle et enkelt koncept, der kan tiltrække flere gæster. Han står bag restaurant Plates, der pt. tæller to restauranter i henholdsvis Esbjerg og København – begge beliggende på hoteller.

Derudover kan I glæde jeg til at høre Kari Brandsgaard fra Hotel Legoland tale om, hvordan man fremtidssikrer den gode hoteloplevelse, Jan Hessellund fra Billund Airport fortælle om vækstmuligheder i og omkring den internationale gateway, mens Søren Kristensen fra Sydbank giver et indblik i forventningerne til dansk økonomi.

HORESTAs eksperter giver på dagen også et overblik over de seneste tendenser og tal i branchen samt HORESTAs politiske arbejde.

Arrangementet er eksklusivt for hotelmedlemmer og videnbanksdeltagere.

Du kan se programmet for dagen herunder.

Pris
Medlemmer af HORESTA: Gratis
Ikke-medlemmer: 1.000 kroner ekskl. moms pr. person

Tilmeld dig Hotel Insights i Billund her

Planer om stort luksushotel lever atter

Egentlig havde investoren lagt sin egen plan om et nordjysk luksushotel i graven, fordi projektet blev for dyrt. Men efter at en ny partner har meldt sig i projektet, lever drømmen på ny.

Log ind