Den 2. oktober holder vi Hotel Insights på Hotel Legoland i Billund. Dagen bliver fyldt med ny viden, inspiration og gode muligheder for at netværke med dine kollegaer fra branchen.

Blandt andet kommer Michael Rønnebæk-Rørth og fortæller, hvordan I kan optimere jeres hotelrestaurant og udvikle et enkelt koncept, der kan tiltrække flere gæster. Han står bag restaurant Plates, der pt. tæller to restauranter i henholdsvis Esbjerg og København – begge beliggende på hoteller.

Derudover kan I glæde jeg til at høre Kari Brandsgaard fra Hotel Legoland tale om, hvordan man fremtidssikrer den gode hoteloplevelse, Jan Hessellund fra Billund Airport fortælle om vækstmuligheder i og omkring den internationale gateway, mens Søren Kristensen fra Sydbank giver et indblik i forventningerne til dansk økonomi.

HORESTAs eksperter giver på dagen også et overblik over de seneste tendenser og tal i branchen samt HORESTAs politiske arbejde.

Arrangementet er eksklusivt for hotelmedlemmer og videnbanksdeltagere.

Du kan se programmet for dagen herunder.

Pris
Medlemmer af HORESTA: Gratis
Ikke-medlemmer: 1.000 kroner ekskl. moms pr. person

Tilmeld dig Hotel Insights i Billund her

Stort hotel gør klar til at slå dørene op

Norske CIC Hospitality og Best Western åbner snart det andet Aiden-hotel i Danmark. Håbet er, at Danmarks største infrastrukturprojekt til dato vil skabe overnatninger på hotellet.

Hotel byder atter gæster velkommen i badeland

I flere uger har en rotte plaget hotellet The Reef i Frederikshavn, der har måttet holde lukket i sit kendte badeland. Nu er den genstridige gnaver væk, og hotellet kan atter åbne badelandet.

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind