Nu er der mindre end to måneder til, at vi byder velkommen til HORESTA Årsdag 2023!

I over ti år har vi haft fornøjelsen af at invitere hotel-, restaurant- og turismeerhvervet til årets absolut mest oplevelsesrige og inspirerende branchevent og netværksdag. Og vi tør allerede nu at love, at vi kommer til at overgå os selv!

Du kan blandt andet glæde dig til at opleve Mikkel Severin tale om emotionel intelligens og hvordan en ny tilgang til ledelse kan tage jeres virksomheds performance fra god til ekstraordinær. Danmarks førende forbrugerekspert, Eva Steensig, kigger også forbi og fortæller, hvorfor vores branche vil blive udfordret af krav fra mange sider fremover. Derudover vil erhvervspsykolog og forfatter, Ditte Darko, give et oplæg om, hvordan man skaber et trygt arbejdsmiljø.

Vi tilføjer hele tiden flere spændende oplægsholdere til programmet, og giver besked så snart det endelige program er fastlagt.

Moderatoren for dagen bliver tidligere TV2-værtinde, Karin Cruz Forsstrøm, som du her kan høre fortælle om årsdagen.

Vi glæder os meget til at ses i MCH Messecenter Herning den 16. november!

Har du ikke fået tilmeldt dig og dine kollegaer endnu, kan du gøre det her.

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind