Med mindre end en måned til HORESTA Årsdag 2023 er det nu, du skal tilmelde dig, hvis du ikke allerede har sikret dig en plads.

På scenen kan vi præsentere en lang række spændende profiler, der vil levere både inspiration og viden til de flere hundrede brancheledere i salen.

En af oplægsholderne er sociolog og forbrugerekspert Eva Steensig.

Hun er ekspert i at skabe indsigt i andre menneskers handlemønstre, og denne viden bruger hun blandt andet til at rådgive virksomheder i, hvordan forbrugere, kunder, borgere og medarbejdere ændrer adfærd.

På HORESTA Årsdag 2023 fortæller hun, hvordan dine fremtidige medarbejdere tænker og agerer. Hvordan de samarbejder med andre, hvad er vigtigt for dem på arbejdspladsen og i karrieren, og hvad får dem til at blive på en arbejdsplads eller overveje at skifte?

”For mig at se er det indsigt i mennesker og deres ændrede adfærd, der for alvor hjælper virksomheder med at lykkes på markedet”, siger Eva Steensig. Du kan høre hende fortælle mere om sit oplæg i videoen herunder.

Foruden Eva Steensig kan du på vores årsdag møde Danmarks førende Mind Control ekspert, Mikkel Severin, erhvervspsykolog Ditte Darko, fem unge profiler fra branchen, som fortæller, hvad de ønsker sig af fremtidens arbejdsplads, og en tidligere jægersoldat, som vi løfter sløret for meget snart.

Skynd dig at sikre dig en plads til årets absolut fedeste brancheevent og ikke mindst til vores branchefest, HORESTA After Hours, hvor du kan opleve en intimkoncert med den tidligere Gulddreng, Malte Ebert.

Tilmeld dig her

Log ind