Norrlyst Koncernen startede deres restauranteventyr med restaurant Norrlyst for kun fire år siden. Faktisk ville skæbnen, at åbningen kom få måneder inden den første coronanedlukning. Det tog dog ikke pusten fra Bjarke Just Nielsen, der ejer Norrlyst Koncernen.

I stedet for at kapitulere valgte han at bruge nedlukningen som en kærkommen mulighed for at reflektere over, hvordan tingene kunne ændres til det bedre. Det har ført til en massiv vækst, og derfor har han nu meldt virksomheden ind i HORESTA.

“Første nedlukning var faktisk en god anledning til at sætte sig ned og tænke over, hvad det hele skulle blive til. Det betød, at vi fik bygget om og ændret de ting, der ikke fungerede helt optimalt eller kunne blive endnu bedre. På en måde kan man sige, at vi fik nulstillet og udviklet en 2.0 udgave af Norrlyst. Det var en god øvelse, hvor vi fik fastlagt konceptet og hvor vi fik tid til det, man normalt ikke har tid til,” siger Bjarke Just Nielsen.

Norrlyst kom helskindet ud af første coronanedlukning og under anden nedlunkning besluttede Bjarke Just Nielsen at åbne endnu en restaurant, Lille Norrlyst. Siden har han åbnet fire restauranter mere, således, at koncernen nu tæller seks restauranter med omkring 110 medarbejdere. Derudover kommer der snart en syvende restaurant ved Operaparken. Samtidigt fortæller Bjarke Just Nielsen, at han forventer at Norrlyst Koncernen omsætter for over 100 millioner allerede i 2024.

Norrlyst Koncernen har meldt sig ind i HORESTA fordi de nu har en størrelse, der påvirker branchen og derfor føler et ansvar for at give tilbage til fællesskabet økonomisk og i højere grad deltage til events, hvor de dele ud af deres erfaringer.

Hvis du også overvejer et HORESTA-medlemskab kan du læse mere om de mange fordele her.

Log ind