Et godt psykisk arbejdsmiljø er afgørende for at kunne tiltrække og fastholde gode medarbejdere. Men det psykiske arbejdsmiljø er en kompleks opgave med flere aktører involverede. I HORESTA er vi meget optagede af, at branchen tilbyder et godt arbejdsmiljø og har derfor fokus på at hjælpe vores medlemmer, så de bedre kan sikre de bedste vilkår for medarbejderne.

HORESTA har i samarbejde med Branchefællesskaber for Arbejdsmiljø (BFA) arrangeret en arbejdsmiljøkonference med fokus på det gode kollegaskab og forebyggelse af krænkende adfærd.  

På konferencen vil blandt andet seniorforsker ved det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø, Jesper Kristensen, holde oplæg om, hvordan man reducerer risikoen for krænkende adfærd og styrker det gode kollegaskab.

Derudover vil en række eksperter fortælle om, hvilke værktøjer, man som arbejdsgiver med fordel kan benytte ligesom de vil dele ud af deres praktiske erfaring fra branchen.

Konferencen finder sted den 3. oktober 2024 på Hotel Nyborg Strand.

Tilmeldingen åbner i starten af 2024, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Du kan i øvrigt læse mere om, hvordan man skaber et godt arbejdsmiljø på denne side.

Læs også vores branchevejledning ”Opskriften på et godt arbejdsmiljø i hotel- og restaurantbranchen” her

Har du styr på GDPR?

HORESTA tilbyder, sammen med samarbejdspartneren Lexoforms, en fysisk workshop, hvor du arbejder med GDPR-dokumentationen for din egen virksomhed.

Log ind