På mandag den 9. oktober åbner vi dørene til Hotel Insights på Charlottehaven i København.

Vi glæder os meget til at dele dagen med jer og fortælle om de seneste tendenser i hotelbranchen og ser frem til spændende oplæg fra en række brancheprofiler. Du får selvfølgelig også rig mulighed for at netværke med dine kollegaer fra branchen.

Blandt andet vil Matthias Timmermann, der er General Manager på Coco Hotel fortælle, hvordan I, i højere grad kan skabe en personlig og lokal hoteloplevelse, der får gæsterne til at føle sig hjemme. Matthias Timmermann var ansat på Kurhotel Skodsborg inden han ved årsskiftet sidste år blev ansat på Coco Hotel.

Derudover kan I glæde jeg til at høre Peter Krogsgaard fra CHP Lufthavns tale om forventningerne til turismen i 2024, Annemarie Gubanski fra Taktikon fortælle om teknologiens mange muligheder for branchen, mens Ida Marie Moesby fra Nordea giver et indblik i forbrugerøkonomien i Danmark.

HORESTAs eksperter giver på dagen også et overblik over de seneste tendenser og tal i branchen samt HORESTAs politiske arbejde. Arrangementet er eksklusivt for hotelmedlemmer og videnbanksdeltagere.

Du kan se programmet for dagen herunder.

Pris
Medlemmer af HORESTA: Gratis
Ikke-medlemmer: 1.000 kroner ekskl. moms pr. person

Tilmeld dig Hotel Insights her 

PROGRAM

9.00 – 9.30 Registrering og morgenmad

9.30 – 9.35 Velkomst v. Pia E. Voss, adm. direktør og Jeppe Møller-Herskind, kommerciel direktør, HORESTA

9.35 – 10.10 Markedsudvikling og trends i hotelerhvervet v. Benedikte Rosenbrinck, udviklingschef, HORESTA

10.10 – 10.40 Coco Hotel – en personlig og lokal hoteloplevelse v. Matthias Timmermann, General Manager, Coco Hotel

10.40 – 11.00 Pause

11.00 – 11.30 Forventninger til 2024 v. Peter Krogsgaard, COO, CPH Lufthavne

11.30 – 12.00 Technology trends shaping the future of hotels v. Annemarie Gubanski, Taktikon

12.00 – 12.40 Forventninger til dansk økonomi og aktuelle forbrugertendenser v. Ida Marie Moesby, forbrugerøkonom, Nordea

12.40 – 13.00 Update på HORESTAs politiske arbejdev. Pia E. Voss, adm. direktør og Jeppe Møller-Herskind, kommerciel direktør, HORESTA

13.00 – 13.30 Frokost & netværk

Har du styr på GDPR?

HORESTA tilbyder, sammen med samarbejdspartneren Lexoforms, en fysisk workshop, hvor du arbejder med GDPR-dokumentationen for din egen virksomhed.

Log ind