Hvis dine medarbejdere er omfattet af PensionDanmarks sundhedsordning, har de adgang til både læge og psykolog via en videokonsultation – også om aftenen og i weekenderne.

Lægerne i ”Online Læge” kan hjælpe med de fleste ting, som medarbejdernes egen læge hjælper med. Det kan fx være oplagt at bruge Online Læge, hvis man ikke kan finde tid til at besøge sin egen læge – eller hvis man ikke kan nå det inden for sin egen læges åbningstid.

Med Online Psykolog kan medarbejderen tale med en psykolog hjemme i sin egen stue, eller hvor man føler sig godt tilpas. Psykologen er med på video, så man kan se hinanden under samtalen. 

Videosamtalen i Online Læge eller Online Psykolog er fortrolig, og det foregår enten via PensionDanmarks app (”Din Pension”) eller hjemmesiden pension.dk. Der er åbent alle hverdage kl. 8-21, mens der i weekenden og på helligdage er åbent kl. 9-17.

Læs mere om mulighederne i medarbejdernes sundhedsordning på pension.dk.

PensionDanmarks sundhedsordning har åbent i sommerferien

Får medarbejderne på HORESTAs overenskomster problemer med for eksempel ryggen i sommerferien, så er der gode muligheder for at få behandlinger hos en af de godt 3.000 fysioterapeuter og kiropraktorer i PensionDanmarks sundhedsordning.

Log ind