I næste uge skal nogle af Danmarks bedste kokke og tjenerne kæmpe om titlerne som Årets Kok og Årets Tjener 2023.

Det sker for et indbudt publikum på messen Madværkstedet i København. Vi har dog reserveret pladser til to personer, som brænder for dansk gastronomi og gerne vil opleve topkokkene og tjenerne på tæt hold.

Har du og en ven, en bekendt, en kæreste eller et familiemedlem lyst til at lægge smagsløg til, når konkurrencerne løber af stablen på tirsdag den 21. marts? Så har I muligheden ved at deltage i HORESTAs konkurrence om to billetter til konkurrencemiddagen, og det gør I ved at svare på følgende spørgsmål:

”Hvad hedder danskeren, som i januar 2023 blev kåret som verdens bedste kok?”

Send svaret til [email protected] senest på fredag den 17. marts kl. 12, hvor vi trækker lod om vinderen. I svaret skal du også skrive dit og din ledsagers navne. Vinderne får direkte besked.

Bemærk: Man skal være fyldt 18 år for at kunne deltage.

Middagen foregår fra kl. 12 til 15 i Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5A, 2450 København.

Kan vinderen ikke stille ved konkurrencerne, går billetterne videre til en anden deltager i konkurrencen.

 

 

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind