Hvad kræver det helt præcist at gå hele vejen? At sætte sig målet om at blive kåret som verdens bedste kok og så realisere drømmen?
Disse spørgsmål kan du få svar på i en ny dokumentarserie, som TV2/Kosmopol netop har lagt sidste hånd på.
Serien giver et indblik i de intense forberedelser, som Danmarks næsten-nykårede verdensmester, Brian Mark Hansen, var igennem frem mod Bocuse d’Or-konkurrencen tidligere på året.
HORESTAs fødevarechef, Tine Skriver, bidrog i de mange måneders forberedelser som sekretariatschef i Bocuse d’Or Akademiet Danmark, der organiserer den danske deltagelse i verdens mest prestigefulde konkurrence for kokke.
”Det kræver en hel enorm grad af talent, erfaring, dedikation og passion at gå efter guldet i Lyon. Derfor er det også helt fantastisk, når det lykkes. Brian besad det hele, og han var samtidig bakket op af et fantastisk dygtigt team, frivillige og sponsorer. Derfor nåede han sit mål efter en lang og hård rejse, som dokumentaren meget fint beskriver”, siger Tine Skriver.
Se dokumentarserien ”Verdens bedste kok” (TV2/Kosmopol)
Læs også Visitors portræt af Brian Mark Hansen
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Unge udgør rygraden i sommerens servicejob
05-07-2025
-
Bloomberg: Joe & The Juice-ejer sigter mod børsnotering i USA næste år
05-07-2025
-
Natklubber for 15-årige i kraftig modvind
05-07-2025
-
Odense-hotel udvider og bliver størst uden for København
05-07-2025
-
VisitDenmark satser på svenske familier for at hente tabte overnatninger hjem
05-07-2025
-
Bühlmann Hotels nedjusterer – men ser positivt på 2025
05-07-2025
-
Hotel dømt for ulovligt kiosk-samarbejde ved Himmelbjerget
05-07-2025
-
Ny kommerciel direktør vender hjem til Sønderborg
05-07-2025
-
Flere nordjyske hoteller går foran med grøn profil
05-07-2025