Hvad kræver det helt præcist at gå hele vejen? At sætte sig målet om at blive kåret som verdens bedste kok og så realisere drømmen?
Disse spørgsmål kan du få svar på i en ny dokumentarserie, som TV2/Kosmopol netop har lagt sidste hånd på.
Serien giver et indblik i de intense forberedelser, som Danmarks næsten-nykårede verdensmester, Brian Mark Hansen, var igennem frem mod Bocuse d’Or-konkurrencen tidligere på året.
HORESTAs fødevarechef, Tine Skriver, bidrog i de mange måneders forberedelser som sekretariatschef i Bocuse d’Or Akademiet Danmark, der organiserer den danske deltagelse i verdens mest prestigefulde konkurrence for kokke.
”Det kræver en hel enorm grad af talent, erfaring, dedikation og passion at gå efter guldet i Lyon. Derfor er det også helt fantastisk, når det lykkes. Brian besad det hele, og han var samtidig bakket op af et fantastisk dygtigt team, frivillige og sponsorer. Derfor nåede han sit mål efter en lang og hård rejse, som dokumentaren meget fint beskriver”, siger Tine Skriver.
Se dokumentarserien ”Verdens bedste kok” (TV2/Kosmopol)
Læs også Visitors portræt af Brian Mark Hansen
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Michelin dropper anbefalinger af særlig turismeaktivitet
23-01-2025
-
TV: Danmark klar til Bocuse d’Or-finale i Lyon
23-01-2025
-
København blandt verdens bedste byer i 2025
23-01-2025
-
VisitDenmark opruster på erhvervsturisme
23-01-2025
-
Klinter på Mors og Fur kan blive UNESCO verdensarv
23-01-2025
-
Beskæftigelsen stiger men rekruttering halter
23-01-2025
-
Messecenter Herning forbereder sig på rekordår i 2025
23-01-2025