Hvad kræver det helt præcist at gå hele vejen? At sætte sig målet om at blive kåret som verdens bedste kok og så realisere drømmen?
Disse spørgsmål kan du få svar på i en ny dokumentarserie, som TV2/Kosmopol netop har lagt sidste hånd på.
Serien giver et indblik i de intense forberedelser, som Danmarks næsten-nykårede verdensmester, Brian Mark Hansen, var igennem frem mod Bocuse d’Or-konkurrencen tidligere på året.
HORESTAs fødevarechef, Tine Skriver, bidrog i de mange måneders forberedelser som sekretariatschef i Bocuse d’Or Akademiet Danmark, der organiserer den danske deltagelse i verdens mest prestigefulde konkurrence for kokke.
”Det kræver en hel enorm grad af talent, erfaring, dedikation og passion at gå efter guldet i Lyon. Derfor er det også helt fantastisk, når det lykkes. Brian besad det hele, og han var samtidig bakket op af et fantastisk dygtigt team, frivillige og sponsorer. Derfor nåede han sit mål efter en lang og hård rejse, som dokumentaren meget fint beskriver”, siger Tine Skriver.
Se dokumentarserien ”Verdens bedste kok” (TV2/Kosmopol)
Læs også Visitors portræt af Brian Mark Hansen
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Turismeudspil: Reformér Campingreglementet
18-04-2024
-
Ny i HORESTA: fokus på gastronomi og selvforkælelse i naturskønne omgivelser
18-04-2024
-
Hotel Insights 2024: Lær at sikre synlighed på nettet
18-04-2024
-
Vi har opdateret vores ansættelsesbeviser
18-04-2024
-
Danmarks Bedste Konferencekokke er blevet kåret
18-04-2024
PRESSEKLIP
-
Nyt kanonregnskab fra hotelscenen: Scandic leverer stort overskud
18-04-2024
-
Sofie og Jeppe rækker ud efter medaljer til Skills, og forventninger til dem er store
18-04-2024
-
I dag åbner Københavns nye madmekka efter flere års ombygning
18-04-2024
-
Femte måned i træk med tilbagegang i passagerer
18-04-2024
-
7.000 kvadratmeter stort plejecenter udbydes til hotelprojekt
18-04-2024
-
Flere campister – men færre campingvogne
18-04-2024
-
Great Northern i Kerteminde er næsten klar til at blive vist frem: Udvider restauranten - næste skridt bliver hotel
18-04-2024
-
Knald eller fald for Ild.Pizza: Her genåbner to af Aarhus-kædens pizzeriaer
18-04-2024