Ilse Holst står bag Hotel Højbysø i Odsherred, og hun ønsker at skabe rammer for gæsterne, der gør, at de føler sig hjemme. Hotellet er et af HORESTAs nyeste medlemmer og klassificeret med tre stjerner.

”Jeg kan så godt lide kontakten til gæsterne, og vi har mange stamgæster. Faktisk kommer de fleste gæster, fordi de har fået hotellet anbefalet af andre gæster, og det er da den bedste feedback, man kan få.”

Hun købte selv bygningerne for år tilbage og lavede dermed et gammel plejehjem om til hotel.

”Dengang var der mange, der tænkte, at det da ikke kunne gå med to overnatningssteder i så lille en by, for vi har jo også en anden kro. Men vi eksisterer da stadig begge to,” siger hun og begrunder det med, at hotellet ligger godt placeret, når folk vil opleve naturen eller spise på områdets kendte restauranter som blandt andet Claus Henriksens Michelin-hædrede Mota.

Har travlt med selskaber

Ilse driver hotellet med sin søn, og de har mange planer, når det gælder udvikling af hotellet. Men hun prøver også at tage det med ro, for lige nu har de travlt med overnattende gæster og med selskaber. Dog kæmper de ikke som mange andre i branchen med at tiltrække personale.

”Vi er generelt meget heldige med det personale, vi har. De er dygtige og dedikerede, og så er vi ikke så sårbare som andre steder, fordi hele familien bakker op. Dermed er der altid nogle, der kan springe til.”

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Log ind