Tirsdag den 21. marts 2023 inviterer HORESTA til Restaurant Kickoff. Her kan du møde eksperter, der giver deres bedste bud på, hvordan fødevarepriser, energiudgifter og dansk økonomi som helhed vil udvikle sig.
HORESTA vil desuden opdatere dig på de seneste markedsdata, og du kan også møde partner og COO Lasse Sørensen fra Sovino Brands, der har lavet et deep dive på inflationen. Han fortæller desuden, hvordan Sovino fremadrettet vil tackle de aktuelle udfordringer.
Efter seminaret byder vi på en let lunch på HORESTAs stand på Madværkstedet. Herefter er der mulighed for at besøge de forskellige udstillere på messen samt overvære Årets Kok og Årets Tjener - danmarksmesterskaberne for professionelle kokke og tjenere.
Hvem bør deltage
Seminaret er eksklusivt for virksomheder med restaurantdrift (inkl. caféer, kantiner, cateringvirksomheder, kantiner, hotelrestauranter, natteliv, kroer og øvrige restaurantvirksomheder og henvender sig til direktører, restaurantchefer, køkkenchefer og andre med ansvar for drift og økonomi.
Program:
8:30 – 9:00 Morgenkaffe og registrering
9:00 – 9:05 Velkomst
Jeppe Møller-Herskind, HORESTA
9:05 – 9:30 Restaurantbranchens udvikling
Jonas Kjær, HORESTA
9:30 – 10:00 Er energikrisen ovre?
Kristian Rune Poulsen, Green Power Denmark
10:00 – 10:15 Pause
10:15 – 10:45 Er der udsigt til faldende fødevarepriser i 2023?
Martin Kristian Brauer, Landbrug & Fødevarer
10:45 – 11:15 Dansk økonomi: Status og forventninger
Helge Petersen, Nordea
11:15 – 11:45 Erfaringer fra 2022 og forventninger til den kommende tid
Lasse Sørensen, Sovino Brands
Sted:
Lokomotivværkstedet, Otto Busses Vej 5a, 2450 København SV
Pris:
Medlemmer af HORESTA: Det er gratis for HORESTAs medlemmer
Ikke-medlemmer: 995,- kr. ekskl. moms pr. person.
Der opkræves et gebyr på 500 kr. ekskl. moms ved afbud senere end 2 døgn før afholdelsen eller ved no-show.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Glæde over nye overnatningstal
07-02-2025
-
Madværkstedet København bugner af inspirerende events
07-02-2025
-
Pincho Nation åbner kæmpe restaurant på stor grund i Vejle
07-02-2025
-
Milling Hotels overtager hotel i Vejle og skifter direktør
07-02-2025
-
Flere danskere foretrækker Danmark i vinterferien
07-02-2025
-
Topkok overtager driften af tre restauranter
07-02-2025
-
Derfor er Københavns Kommune magtesløs over for Airbnb-snyd
07-02-2025
-
Scandic vil dagligt redde 70.000 bananer fra at gå til spilde
07-02-2025