For Georg Sørensen har det personlige møde altid været på mode, og siden 1983 er den dedikation kommet mange til gode gennem transformationen fra A/S Herning-Hallen til oplevelseskoncernen MCH A/S. 1. april kan den administrerende direktør fejre 40-års jubilæum.

Ingen havde forudset, endsige forestillet sig, hvilken rejse Georg Sørensen fra Hammerum ved Herning påbegyndte - for såvel ham selv som for A/S Herning-Hallen - da han 1. april 1983 takkede ja til et job som salgsassistent hos det midtjyske messecenter. Et valg, der kom til både at definere ham og betyde rigtig meget for rigtig mange.

Med sig havde han en Højere Handelseksamen og fire års ansættelse hos Hammerum Døren A/S først som regnskabselev og siden regnskabsassistent. To år efter karriereskiftet fra regnskab til salg blev han i 1985 salgsleder, og året efter fik han som projektleder ansvar for blandt andre HI-messen, Interfair og Nordbag (de to sidstnævnte fusionerede han senere sammen med Hotel og Restaurantmessen til Foodexpo, red.), ligesom han i 1988 etablerede Transport-messen. I 1995 blev han udnævnt til direktør for Messecenter Herning, og ti år senere indtog han posten som administrerende direktør for oplevelseskoncernen MCH A/S, der i dag består af MCH Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen, MCH Herning Kongrescenter og MCH Arena.

Store visioner bliver til virkelighed
Visioner, passion og dedikation har drevet Georg Sørensen til at udvikle Messecenter Herning til oplevelseskoncernen MCH A/S, der årligt samler omkring en million mennesker fra ind- og udland til et bredt udbud af messer, musik, internationale mesterskaber samt møder, kongresser og større firmafester. Messerne er fortsat hovedhjørnestenen i koncernen. Med 15 messer, der samler flere end 50.000 udstillende og besøgende virksomheder, har han og MCH A/S et meget tæt samarbejde med mange forskellige brancher, og han nyder stor respekt blandt kunder, gæster og samarbejdspartnere. Mange er på fornavn med Georg, fordi han tager sig tid til de mennesker, han møder.

Det personlige møde er kernen
Georg Sørensen er kendt for altid at bevare roen, og for ham er det personlige omdrejningspunktet. Det har det nu været igennem fire årtier. Når han åbner en af oplevelseskoncernens mange messer, er det for ham blevet en fast tradition at fremhæve værdien af at mødes - og nu fremhæver han også den fælles læring, der er blevet til igennem coronaperioden, hvor vi er blevet både bekræftet og bestyrket i behovet for at mødes rigtigt - altså fysisk og personligt.

Georg Sørensen har siddet i en lang række bestyrelser og repræsentantskaber, blandt andet som bestyrelsesmedlem og -formand for Visit Denmark. Han har været formand for Infrastruktur-gruppen under Landsdelscenter MidtVest, som arbejdede for at få Midt- og Vestjylland knyttet til det øvrige danske motorvejsnet, hvilket har udmøntet sig i nye motorveje i det midt- og vestjyske. Han er i dag næstformand i brancheorganisationen HORESTA.

Georg Sørensen har for sin indsats som engageret direktør for MCH A/S modtaget en lang række priser og anerkendelser gennem årene, heriblandt Børsens Personlige Gazellepris i 2008, Den Europæiske Oplevelsesøkonomi Pris i 2011 og samme år blev han slået til Ridder af Dannebrog.

Privat er han gift med Anette, og sammen har de to drenge, Bertel på 10 år og Johan på 8 år.

Log ind