I næste uge går det løs. Madværkstedet åbner for tredje gang dørene, og der venter en perlerække af faglige og inspirerende oplevelser i hjertet af København.

Har du lyst til at kigge forbi, kan du bestille din billet her.

Madværkstedet byder inden for tirsdag den 20. og onsdag den 21. marts og sætter i år fokus på økologi og bæredygtighed. Du får konkrete tips, tricks og idéer til at tage med hjem i din kantine, storkøkken eller restaurant. Messen byder i år på 9 forskellige oplevelseszoner og mere end 170 messeudstillere. Derudover kan du deltage i workshops, masterclasses og produktdemoer eller overvær mini-seminarer, foredrag og konkurrencer.

Som noget helt nyt kan du også glæde dig til at opleve Danmarks bedste kokke og tjenere i aktion, når HORESTA for første gang afholder fagkonkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener samt DM for elever på Madværkstedet. Årets Kok og Årets Tjener foregår den 21. marts og elev-DM den 22. marts.

Allerede den 20. marts afvikles udtagelseskonkurrencen til Bocuse d’Or i øvrigt samme sted. Her er der fri adgang uden billet.

Læs mere på madværkstedet.dk

HORESTA takker sponsorerne af Årets Kok og Årets Tjener 2023:

Bent Brandt, Arla Unika, Carlsberg, Dansk Cater, De Forenede Dampvaskerier, Oskar Davidsen, H. J. Hansen, SIKA, Electrolux, Hotel- og Restaurantskolen i København, BJØRN Varimixer og MCH Messecenter Herning.

Nye emballage-regler på vej

EU er kommet et skridt nærmere en ny forordning om emballage, som skal reducere brugen af plastic og øge genbrug

Log ind