I næste uge går det løs. Madværkstedet åbner for tredje gang dørene, og der venter en perlerække af faglige og inspirerende oplevelser i hjertet af København.
Har du lyst til at kigge forbi, kan du bestille din billet her.
Madværkstedet byder inden for tirsdag den 20. og onsdag den 21. marts og sætter i år fokus på økologi og bæredygtighed. Du får konkrete tips, tricks og idéer til at tage med hjem i din kantine, storkøkken eller restaurant. Messen byder i år på 9 forskellige oplevelseszoner og mere end 170 messeudstillere. Derudover kan du deltage i workshops, masterclasses og produktdemoer eller overvær mini-seminarer, foredrag og konkurrencer.
Som noget helt nyt kan du også glæde dig til at opleve Danmarks bedste kokke og tjenere i aktion, når HORESTA for første gang afholder fagkonkurrencerne Årets Kok og Årets Tjener samt DM for elever på Madværkstedet. Årets Kok og Årets Tjener foregår den 21. marts og elev-DM den 22. marts.
Allerede den 20. marts afvikles udtagelseskonkurrencen til Bocuse d’Or i øvrigt samme sted. Her er der fri adgang uden billet.
HORESTA takker sponsorerne af Årets Kok og Årets Tjener 2023:
Bent Brandt, Arla Unika, Carlsberg, Dansk Cater, De Forenede Dampvaskerier, Oskar Davidsen, H. J. Hansen, SIKA, Electrolux, Hotel- og Restaurantskolen i København, BJØRN Varimixer og MCH Messecenter Herning.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
-
Hotelvæksten spreder sig til hele landet
17-01-2025
PRESSEKLIP
-
HORESTA melder om stærkt 2024
17-01-2025
-
Satte priserne ned med 40 procent: Tilbud har fyldt bordene på restaurant
17-01-2025
-
Djurs Sommerland fornyer sig med tidlig åbning og nye oplevelser i 2025
17-01-2025
-
Sådan fordeler internationalt turistboom sig i landets kommuner
17-01-2025
-
Fritidsjob under forvandling: Nu kan unge løse flere opgaver på hoteller og i restauranter
17-01-2025
-
Charlottehaven henter erfaren profil til lejlighedshotel
17-01-2025