Er du allerede medlem, eller overvejer du et HORESTA-medlemskab? Så kan du her læse nogle af de økonomiske fordele, der er ved at være en del af branchens stærkeste netværk.

Som medlem får man adgang til en lang række rabataftaler med nogle af branchens vigtigste leverandører. Derfor oplever flere medlemmer ligefrem at tjene penge på medlemskabet.

Blandt andet kan man få fordelagtige priser på betalingsløsninger hos Nets, hvor jeres ordning tilpasses kundernes betalingsbehov. Aftalen gælder for MasterCard, Visa, JCB, UnionPay og American Express.

Som HORESTA-medlem kan du også se, om der er penge at spare på jeres elregning, da vi har forhandlet en branchespecifik elaftale hjem med Norsk Elkraft Danmark.

Via vores forsikringsaftale med Topdanmark og Tryg kan medlemmer blandt andet spare op til 15 procent på arbejdsskadeforsikringer og 20 procent på erhvervsforsikringer.

Du kan læse mere om vores mange andre rabataftaler på denne side. Hvis du ikke allerede er medlem, kan du se vores medlemstyper og melde dig ind her.

Har du styr på GDPR?

HORESTA tilbyder, sammen med samarbejdspartneren Lexoforms, en fysisk workshop, hvor du arbejder med GDPR-dokumentationen for din egen virksomhed.

Log ind