Konferencer, koncerter, foredrag, selskaber, overnatninger, a la carte-bespisning samt rundvisninger for mere end 10.000 besøgende. Det er en del af setuppet på Schackenborg Slot og Slotskro.

I spidsen for det hele står Allan Nielsen, der har en lang fortid i oplevelses- og turisterhvervet.

Nu har han meldt Schackenborg Slot og Slotskro ind i HORESTA. Både fordi han mener, at virksomheden som oplevelseskoncern hører hjemme her, men også fordi han kender HORESTA efter at have været medlem i mange år.

”Det er fjerde gang, jeg er i en virksomhed, som er medlem af HORESTA, og jeg har altid været utrolig godt tilfreds med servicen. Derfor var jeg ikke i tvivl om, at Schackenborg Slot og Slotskro skulle meldes ind”, siger Allan Nielsen.

Han blev i juni sidste år ansat som adm. direktør i Schackenborg Fonden. Inden da havde han blandt andet været HR-direktør i Scandic/Hilton koncernen, direktør på Hotel Britannia i Esbjerg og senest divisionsdirektør i Forenede Service.

Schackenborg Slot ejes og drives i dag af Schackenborg Fonden. Fonden blev stiftet 30. juni 2014 af Prins Joachim, Bitten og Mads Clausens Fond, ECCO Holding A/S og Ole Kirks Fond og har Prins Joachim og Prinsesse Marie som protektorer.

Historisk kro ansætter ung køkkenchef med rødder i det franske

Da muligheden her bød sig, så skulle der ikke meget til at overbevise mig, og slet ikke da jeg kom herned og så rammerne og bygningerne, siger den 29-årige køkkenchef hos Schackenborg Slotskro, Adam Malmø, om sin nye stilling hos den historiske kro i Møgeltønder. Det skriver JV.dk.

Log ind