Konferencer, koncerter, foredrag, selskaber, overnatninger, a la carte-bespisning samt rundvisninger for mere end 10.000 besøgende. Det er en del af setuppet på Schackenborg Slot og Slotskro.

I spidsen for det hele står Allan Nielsen, der har en lang fortid i oplevelses- og turisterhvervet.

Nu har han meldt Schackenborg Slot og Slotskro ind i HORESTA. Både fordi han mener, at virksomheden som oplevelseskoncern hører hjemme her, men også fordi han kender HORESTA efter at have været medlem i mange år.

”Det er fjerde gang, jeg er i en virksomhed, som er medlem af HORESTA, og jeg har altid været utrolig godt tilfreds med servicen. Derfor var jeg ikke i tvivl om, at Schackenborg Slot og Slotskro skulle meldes ind”, siger Allan Nielsen.

Han blev i juni sidste år ansat som adm. direktør i Schackenborg Fonden. Inden da havde han blandt andet været HR-direktør i Scandic/Hilton koncernen, direktør på Hotel Britannia i Esbjerg og senest divisionsdirektør i Forenede Service.

Schackenborg Slot ejes og drives i dag af Schackenborg Fonden. Fonden blev stiftet 30. juni 2014 af Prins Joachim, Bitten og Mads Clausens Fond, ECCO Holding A/S og Ole Kirks Fond og har Prins Joachim og Prinsesse Marie som protektorer.

Log ind