Turister, der krydser den danske grænse i en elbil, kan nu nemmere få et overblik over ladeforholdene i det område, de befinder sig i. Elbilviden.dk er et nyt site, som er opstået på baggrund af en henvendelse fra en udenlandsk turistvirksomhed, der efterspurgte et klart overblik over ladeforholdene i Danmark på engelsk.

Den nye side leverer gode tips til, hvordan man betaler for ladning i Danmark, og de specielle parkeringsregler for elbiler.

Elbilviden er et offentligt/privat samarbejde mellem 28 partnere fra staten, regionerne, vidensinstitutioner, forbrugerorganisationer, bilmærker og ladeoperatører, og er uvildig, da alt indholdet på siden, inklusive den nye side målrettet turister, er forfattet i overensstemmelse med alle partnere. Elbilviden administreres af Region Hovedstadens videnscenter for e-mobilitet, Copenhagen Electric.

Læs mere om Elbilviden her.

Video: ”Det har været en bragende succes”

Til HORESTA Hotel Insights var Core Hospitality inviteret til at holde oplæg om de to hoteller Residence Inn by Marriott og Fairfield by Marriott i Nordhavn, som de er operatør for, og som indtil videre har været en stor succes.

Log ind