Det traditionsrige Hotel Vejlefjord afslutede 2022 med det største overskud nogensinde på over ti millioner kroner. Nu har hotellet rettet synet mod horisonten og er blandt andet i gang med at omstille sig til en mere bæredygtig fremtid.

Indtil videre har virksomheden skåret 1000 ton af sit CO2-udledning, men målet er at blive CO2-neutral. Samtidig  udvider man hotellets spaafdeling, så den bliver Skandinaviens største.

På HORESTAs Hotel Kick-off den 1. juni kan du møde Flemming Jakobsen, der er General Manager på hotellet. Her vil han give dig indblik i hotellets klimaambitioner og vejen mod at reducere CO2-udledningen så meget som muligt.

Flemming Jakobsen er uddannet fra IBC Kolding og Radisson SAS Management School og har efterfølgende taget forskellige bestyrelses- og lederuddannelser ved INSEAD. Han startede sin hotelkarriere i 1992 som Food and Beverage Manager på Hotel Koldingfjord og har siden været General Manager hos blandt andre Hotel Des Nordens og Comwell Kellers Park.

Derudover sidder Flemming Jakobsen i bestyrelsen i Small Danish Hotels og Danske Konferencecentre.

Læs mere om Hotel Kick-off i Vejle og tilmeld dig her

Stort hotel gør klar til at slå dørene op

Norske CIC Hospitality og Best Western åbner snart det andet Aiden-hotel i Danmark. Håbet er, at Danmarks største infrastrukturprojekt til dato vil skabe overnatninger på hotellet.

Hotel byder atter gæster velkommen i badeland

I flere uger har en rotte plaget hotellet The Reef i Frederikshavn, der har måttet holde lukket i sit kendte badeland. Nu er den genstridige gnaver væk, og hotellet kan atter åbne badelandet.

HORESTA: Hotellerne ser optimistisk på fremtiden

En ny medlemsundersøgelse blandt HORESTAs hotelmedlemmer viser, at branchen generelt forventer et positivt 2024 og betragter deres økonomiske situation som god. Særligt større hoteller forventer en omsætningsvækst i år.

Log ind