Det traditionsrige Hotel Vejlefjord afslutede 2022 med det største overskud nogensinde på over ti millioner kroner. Nu har hotellet rettet synet mod horisonten og er blandt andet i gang med at omstille sig til en mere bæredygtig fremtid.

Indtil videre har virksomheden skåret 1000 ton af sit CO2-udledning, men målet er at blive CO2-neutral. Samtidig  udvider man hotellets spaafdeling, så den bliver Skandinaviens største.

På HORESTAs Hotel Kick-off den 1. juni kan du møde Flemming Jakobsen, der er General Manager på hotellet. Her vil han give dig indblik i hotellets klimaambitioner og vejen mod at reducere CO2-udledningen så meget som muligt.

Flemming Jakobsen er uddannet fra IBC Kolding og Radisson SAS Management School og har efterfølgende taget forskellige bestyrelses- og lederuddannelser ved INSEAD. Han startede sin hotelkarriere i 1992 som Food and Beverage Manager på Hotel Koldingfjord og har siden været General Manager hos blandt andre Hotel Des Nordens og Comwell Kellers Park.

Derudover sidder Flemming Jakobsen i bestyrelsen i Small Danish Hotels og Danske Konferencecentre.

Læs mere om Hotel Kick-off i Vejle og tilmeld dig her

Har du styr på GDPR?

HORESTA tilbyder, sammen med samarbejdspartneren Lexoforms, en fysisk workshop, hvor du arbejder med GDPR-dokumentationen for din egen virksomhed.

Log ind