I Branchefællesskabet for Arbejdsmiljø, hvor HORESTA er repræsenteret, bliver der løbende arbejdet med at sætte fokus på arbejdsmiljøet i branchen, blandt andet ved at udarbejde forskellige værktøjer til virksomhederne.

HORESTA har været med til at udarbejde en såkaldt comic book, der er en tegneserie, som handler om god ledelse og arbejdsmiljø. I tegneserien er fokus på ergonomiske udfordringer, vådt arbejde og krænkende adfærd.

“Denne Comic book er et værktøj, som både kan sætte fokus på arbejdsmiljøet generelt, men også kan støtte op om god dialog mellem ledelse og medarbejdere. I forhold til krænkende adfærd er det vigtigt, at man løbende har en dialog om, hvad virksomheden forventer, og hvad medarbejderne imellem anser som krænkende adfærd. Der findes også andre værktøjer som eksempelvis branchevejledningen og Arbejdstilsynets dialogkor, der kan støtte op om det,” siger Vivi Lambert, som er jurist i HORESTA.

Du kan læse tegneserien her.

Som HORESTA-medlem kan du altid holde dig opdateret i forhold til de gældende regler for arbejdsmiljø her.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte jurist, Vivi Nedergaard Lambert på 35248042 eller [email protected]

Har du styr på GDPR?

HORESTA tilbyder, sammen med samarbejdspartneren Lexoforms, en fysisk workshop, hvor du arbejder med GDPR-dokumentationen for din egen virksomhed.

Log ind