Den mentale sundhed fylder mere på arbejdspladserne rundt omkring i landet end nogensinde før. Derfor udlodder Velliv Foreningen op til 10.000 kr. til initiativer, der skal sætte fokus mental sundhed på ude i de danske virksomheder i løbet af uge 41.

Udlodningen sker i forbindelse med, at Velliv Foreningen for femte år i træk afholder Danmarks Mentale Sundhedsdag i uge 41. Virksomheder, som planlægger arrangementer eller andre initiativer har mulighed for at søge tilskud til disse, så længe de bliver afholdt i uge 41.

De 10.000 kr. kan bl.a. bruges på at kortlægge medarbejdernes tilfredshed og mentale sundhed med en medarbejdertilfredshedsundersøgelse målrettet mod hotel-, restaurant- og turisterhvervet.

Med HORESTAs medarbejdertilfredshedsundersøgelse, Better Hospitality Workplace (BHW), får du et detaljeret indblik i dine medarbejderes trivsel og på hvilke områder, der kan sættes ind. Det giver ikke alene bedre trivsel, men kan også mærkes på bundlinjen.

Derudover kan BHW bruges til at sammenligne jeres resultater med andre i branchen, så I får en branchespecifik indsigt i, hvordan I klarer jer.

Der er ansøgningsfrist den 2. juni 2023. Du kan læse mere om BHW her og om Danmarks Mentale Sundhedsdag her.

Ansøgningerne bliver vurderet af et udvalg af fageksperter og repræsentanter fra faglige organisationer samt repræsentanter fra Velliv Foreningens repræsentantskab.

Karin.jpg
Chefkonsulent
Karin Bækby Petersen

Log ind