Den familieejede cafékæde, Café Korn, der drives af brødrene Jakob og Morten Poulsen, har meldt sig ind i HORESTA.

De to brødre startede forretningen i 2017, og siden er det gået hurtigt. På kun seks år har de skabt en velfungerende cafékæde med 10 cafeer og 220 medarbejdere. Konceptet i Café Korn er at skabe den stemning, man kender fra gårdbutikker rundt omkring i landet. Noget brødrene kender godt, da de selv er opvokset på en gård ved Odsherred.

“Vi vil gerne give gæsterne en oplevelse og en følelse af at være i en gårdbutik. Derfor kommer vores produkter blandt andet fra mindre producenter, der giver menukortet et godt supplement. For eksempel har vi æblemost og spegepølser fra netop gårdbutikker. Vi går meget op i, at tingene er lavet ordentligt og at gæsterne går mætte fra bordet,” siger Jakob og Morten Poulsen.

Nu har Café Korn meldt sig ind i HORESTA for blandt andet at få rådgivning inden for HR og for at få et bedre netværk i branchen. Det er ifølge ejerne en kæmpe hjælp i hverdagen.  

“Vi kan mærke, at det hjælper os meget til hverdag, at vi har nogen i ryggen, som vi kan spørge til råds. Og så glæder vi os til at udvide vores netværk og bidrage til at spille hinanden bedre i branchen ved af lære hinandens erfaringer,” fortæller brødrene.

Café Korn forventer at vokse i fremtiden, men fokuserer på at skabe en god forretning og beholde cafeens specielle DNA. Derfor er der ikke lagt detaljerede vækstplaner, men de kigger mod Jylland som næste skridt for forretningen.

Bellagroup Ansætter ny salgsdirektør

Kampen om gæsterne er blevet hårdere i hovedstaden i skuldersæsonen. Derfor styrker Bellagroup nu sit salgsteam med en ny direktør, som skal bidrage med analytisk tæft.

40 år ved roret: Ulla fejrer fire årtier som hotelejer

Aalbæk gl. Kro, i dag kendt som Aalbæk Badehotel, har rødder tilbage til 1818 og rummer en rig og farverig historie. Den 1. maj i år kan ejeren og restauratøren Ulla Mosich fejre sit 40-års jubilæum, en bemærkelsesværdig præstation i restaurationsbranchen.

Log ind