Falsled Kro på Sydfyn kan nu dokumentere, at den tilbyder faciliteter, service og kvalitet i absolut topklasse.

Kroen er netop blevet udstyret med 5 stjerner i den officielle europæiske hotelklassifikation. Det er sket som det kun femte hotel i Danmark og det eneste uden for København.

Falsled har udviklet sig meget, siden kroen fik nye ejere i 2018. Der er investeret i en omfattende renovering og en lang række nye faciliteter. Det gælder blandt andet en vinkælder, en stor festsal, seks helt nye værelser, gym-, sauna- og massagefaciliteter med mere.

Det er HORESTA og VisitDenmark, som uddeler hotelstjerner i Danmark på vegne af den europæiske hotelklassifikation, Hotelstars Union.

HORESTAs kommercielle direktør, Jeppe Møller-Herskind, glæder sig over udmærkelsen.

”Da HORESTA i sin tid etablerede hotelklassifikationen var det blandt andet for at højne kvaliteten af det danske hotelprodukt. Der er sket meget siden dengang. Men med de 5 stjerner bliver Falsled Kro jo netop belønnet for at have gennemført en omfattende renovering, der har løftet produktet til helt nye højder”, siger Jeppe Møller-Herskind.

Hotelstars Union (HSU) består af 20 medlemslande med ens klassifikationskriterier.

Stjernerne tildeles på baggrund af 247 forskellige kriterier.

Nogle af de typiske krav for at opnå 5 stjerner er: Serviceniveauet og kvaliteten af værelser, fællesområder, fritidsfaciliteter, tekniske faciliteter og sikkerhed.

De fire andre 5-stjernede danske hoteller er: Copenhagen Marriott Hotel, Manon les Suites (Guldsmeden Hotels), Radisson Royal Collection Hotel og Hotel d’Angleterre. Sidstnævnte er endda 5 stjernet Superior.

Ny strategi skal trække turister til sydfynsk by

Hvis det står til foreningen Svendborg Event, skal Svendborg fylde mere i dansk turisme i fremtiden. Foreningen står bag en strategi, som blandt skal etablere byen som Det Sydfynske Øhavs hovedstad.

Log ind