HORESTA har indgået en samarbejdsaftale, der hjælper dig til nye gæster og kunder.

Aftalen sikrer vores medlemmer særdeles attraktive tilbud på digital markedsføring gennem vores samarbejdspartner marketing- og contentbureauet Flip The Table.

Rabatterne omfatter en gratis opstartspakke til en værdi af 14.995 kr. og efterfølgende 20 procents rabat på Flip The Tables markedsføringsløsninger.

Flip The table er et professionelt og kreativt marketingbureau, som gennem innovation og strategi hjælper restauranter, barer og cafeer med digital markedsføring på sociale medier. 

15 års erfaring inden for restaurationsbranchen gør Flip The Table i stand til at levere branchespecialiseret marketingsløsninger, men også til at være en værdifuld samarbejdspartner, der forstår de daglige udfordringer ved at drive en restaurant.

Gennem datadrevet og performanceoptimeret annoncering kan I få hjælp til at nå ud til jeres målgruppe og maksimere dit afkast.

Du kan læse mere om dine fordele ved vores nye samarbejdsaftale her.

20240530 DSC00357
Medlemschef
Nadeem Wasi

Har du styr på GDPR?

HORESTA tilbyder, sammen med samarbejdspartneren Lexoforms, en fysisk workshop, hvor du arbejder med GDPR-dokumentationen for din egen virksomhed.

Log ind