Om få år vil banken kræve, at I har styr på ESG, før den bevilger jer et lån. Den vil oven i købet kræve dokumentation for det.

Jeres store kunder vil gøre det samme, før de booker en konference, og jobansøgere vil helt sikkert stille uddybende spørgsmål, før de skriver under på ansættelseskontrakter.

For hovedparten af branchens virksomheder bliver ESG - herunder at have en stærk social profil - afgørende for at kunne drive en rentabel forretning. Det bliver ”license to operate”.

ESG står for Environment, Social og Governance og handler primært om at udvise ansvarlighed, når det gælder klima og miljø, arbejdsmiljø og -kultur samt ledelsesmæssige forhold. HORESTA sætter efter sommerferien gang i arbejdet med at udarbejde en branchestandard, som kan bruges til at dokumentere ESG-indsatsen.

På HORESTA Årsdag 2023 sætter vi særligt fokus på, hvordan branchen får skabt et arbejdsmiljø og en arbejdspladskultur, som imødekommer de krav og forventninger, vi ser ind i. På dagen får vi besøg af spændende key note speakers, som vil dele ud af deres viden og erfaringer, og vi samler et panel af stærke brancheprofiler, som fortæller, hvordan de arbejder med deres teams.

Det er 11. gang, at vi afvikler HORESTA Årsdag, og denne gang foregår det den 16. november. Dagen bliver som altid fyldt med spændende og inspirerende talere – og traditionen tro et brag af en fest om aftenen.

Vi åbner for tilmelding efter sommerferien og er i fuld gang med at sammensætte et inspirerende program, der vil udfordre dig og skabe helt nye perspektiver. Glem derfor ikke at sætte kryds i kalenderen den 16. november!

Vi glæder os til at se hele branchen til festlig, hyggelig og inspirerende årsdag.

Se eller gense højdepunkter fra HORESTA Årsdag 2022:

 

Log ind