Der er flere elementer, man skal være opmærksom på, hvis man skal opsige medarbejdere. Men hvad er det præcist for nogle regler, der gælder i forhold til blandt andet varsel, godtgørelse og ferie i opsigelsesperioden?

Det har HORESTAs juridiske eksperter heldigvis samlet fem gode råd om, så du er sikker på, at have den nødvendige viden om det juridiske ved opsigelser så du og dine medarbejdere undgår misforståelser.

Som HORESTA-medlem kan du læse de fem råd lige her.

Hvis du ikke allerede er medlem kan du læse meget mere om vores juridiske rådgivning og de andre rådgivningsområder samt medlemsfordele, der følger med et medlemskab her.

HORESTA vil gøre fritidsjobs mere tilgængelige

Det skal være nemmere for de danske virksomheder at tiltrække helt unge medarbejdere, og samtidig skal de i fremtiden kunne varetage flere opgaver. Det mener HORESTA, som kommer med en række opfordringer til regeringen i et nyt politisk udspil.

HORESTA: Sådan får vi flere unge i fritidsjob

Regeringen har bebudet, at den vil præsentere et udspil til, hvordan vi får flere unge til at tage et fritidsjob. Derfor har HORESTA udarbejdet 7 konkrete forslag til, hvordan det kan gøres.

Log ind