Med ansættelsen af elever skal virksomheder være opmærksomme på, at der for dem gælder nogle andre forhold end for de øvrige medarbejdere. For eksempel særlige regler for prøvetid, opsigelse, løn og pension.

Reglerne er vigtige at have styr på. Derfor tilbyder HORESTA rådgivning til alle medlemsvirksomheder med elevaftaler – både før de indgås, og når der opstår spørgsmål undervejs.

Vi har også udarbejdet en oversigt over de fem vigtigste råd, virksomheder med elever bør følge. HORESTA-medlemmer kan se oversigten lige her.

Derudover kan virksomheder, der i dag ikke er medlemmer af HORESTA, tegne et elevmedlemskab, hvor de får adgang til rådgivning om alle spørgsmål knyttet til det at have elever. Du kan læse mere om elevmedlemskabet her.

Elevaftaler er blot ét af HORESTAs rådgivningsområder. Vi tilbyder også værdifuld rådgivning på en lang række andre områder, blandt andet inden for personalejura i øvrigt, fødevarer, bæredygtighed, økonomi og efteruddannelse.

Medlemmer får også adgang til attraktive indkøbsaftaler, branchens stærkeste netværk og meget mere.

Du kan læse mere om de mange medlemsfordele her eller kontakte os på 3524 8080.

Har du styr på GDPR?

HORESTA tilbyder, sammen med samarbejdspartneren Lexoforms, en fysisk workshop, hvor du arbejder med GDPR-dokumentationen for din egen virksomhed.

Log ind