Den 15. april 1981 åbnede McDonald’s sin første danske restaurant på Vesterbrogade i København. Siden er nye restauranter poppet op over alt på landkortet, og forleden kunne kæden så fejre åbningen af sin restaurant nr. 100 på dansk jord.
Det skete ved Friheden Station vest for København, hvor ejeren, Mikkel Wyrtz, og restaurantchef Phillip Funch, kunne byde velkommen inden for til de første kunder.
Udover at have rundet 100 restauranter er McDonald’s nu oppe på at beskæftige 8.000 medarbejdere, og de har en enorm betydning for kædens succes, understregede adm. direktør, Mads Friis, da han talte ved åbningen i Friheden.
Han glædede sig samtidig over, at McDonald’s i dag både er anerkendt for at have ordnede forhold og for sit bidrag til de lokalområder, hvor kæden har åbnet restauranter.
Det bekræftede både formanden for Folketingets beskæftigelsesudvalg, socialdemokraten Bjarne Laustsen, og formanden for 3F Privat Service - Hotel og Restauration, John Frederiksen, ved åbningen i Friheden.
Sidstnævnte roste McDonald’s for at være lige så gode til at passe på medarbejderne som til at lave burgere.
Herunder kan du se en video fra åbningen og høre Mads Friis sætte ord på McDonald’s vækstrejse samt kædens planer for de kommende år.
SENESTE NYHEDSBREV
BRANCHENYHEDER
PRESSEKLIP
-
Old Irish Pub runder 400 millioner og slår rekord for omsætningen
25-04-2024
-
Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard restauranter
25-04-2024
-
Lalandia lander rekord-overskud
25-04-2024
-
Sønderjysk luksushotel headhunter kendt restaurant-trio
25-04-2024
-
Nu sætter Kolding Kommune populær og meget centralt placeret vandrehjem til salg
25-04-2024
-
Kæmpe familie-restaurant slår dørene op i Helsingør
25-04-2024
-
Aro er klar til næste Michelin-stjerne
25-04-2024