I Danmark har vi ikke Eiffeltårnet eller de norske fjorde at markedsføre os på, men vi har rigtig meget andet. Det inkluderer blandt andet en fantastisk gastronomi, fortæller Anders Rosbo, kommunikationschef i VisitDenmark, til TV2 Kosmopol. Han tilføjer, at ca. 40 pct. af de rejsende kigger mod menukortet i et givent land, inden de bestiller en rejse.

I denne uge fik VisitDenmark endnu en stor bedrift at markedsføre dansk gastronomi på, da Brian Mark Hansen og Elisabeth Madsen vandt Bocuse d’Or, det uofficielle verdensmesterskab for kokke.

HORESTAs adm. direktør, Pia E. Voss, fortæller, at bedrifter som denne er med til at tiltrække endnu flere gastroturister:

”De bor på hoteller, de kører i taxa og spiser på andre restauranter. Så det er rigtig godt for dansk turisme,” lyder hendes budskab.

Mandag aften var Pia E. Voss også på TV2 News. Her var det også med budskabet om, at Bocuse d’Or-sejren forhåbentlig vil skabe bedre bevågenhed om, at det kræver finansiering at skabe denne type bedrifter, og så håber hun, at Brian Mark Hansens guldmedalje kan inspirere flere unge til at tage en uddannelse i erhvervet.

Hun fik også rost hele det team omkring Brian Mark Hansen, som har været med til at give det danske team de bedste forudsætninger for succes.

NY i HORESTA: Sommerland har store forventninger til 2024

Fårup Sommerland investerer massivt i en udvidelse af deres Aquapark og udbygger samtidig deres overnatningsmuligheder med eksklusive trætophytter og flere campingmuligheder. Nu har de opgraderet deres medlemskab af HORESTA.

Udsigt til ny attraktion bekymrer visse borgere

Et nyt udsigtspunkt med en højde på 40 meter i en jysk by er blevet mødt med flere kritiske røster, da en del af de lokale borgere stiller spørgsmål ved, om det vil betyde et farvel til privatlivets fred.

Log ind