Når gæsterne besøger Guldsmeden Hotels, så kan de trygt lægge hovedet på puden velvidende, at der er tænkt over ansvarlighed og bæredygtighed i alle dele af hoteloplevelsen.

Blandt andet er dyner og puder er fyldt med uld fra lamaer, yakokser og får, som er dyrevenligt og uden kemi. På badeværelset har bruseren vandbesparende teknologi, som NASA har udviklet til Mars-missionen. Fitness-maskinerne er uden strøm, og alt madaffald bliver vejet, så virksomheden kan gennemgå alle processer og nedbringe spild.

TV2 Lorry fortalte mere om hotelkædens arbejde:

Anledningen for TV-indslaget var samtidig, at virksomhedens nyeste hotel blev certificeret med Green Key. Det var Green Key-virksomhed nummer 200 i Danmark.

Se mere på TV2 Lorrys hjemmeside.

På TV2 Lorry var der stor ros fra Pia E. Voss, adm. direktør i HORESTA, til Guldsmedens bæredygtighedsarbejde og til hele branchen for viljen til at flytte erhvervet i en mere ansvarlig retning.

Bühlmann lander atter et tocifret millionoverskud

Den danske hotelkoncern Bühlmann er kommet ud af 2023 med et tocifret årsresultat, som samtidig er det næstbedste resultat til dato. Nu ser koncernen frem til at vækste sin portefølje yderligere.

Log ind