Kristian Nørgaard stopper som politisk direktør i HORESTA for at overtage posten som chef for Venstres sekretariat på Christiansborg. Han får dermed en central rolle i udviklingen af Venstres politiske linje som regeringsparti.

”Vi er kede af at skulle sige farvel til Kristian, som har leveret en utrolig flot indsats i de næsten seks år, han har været i HORESTA. Omvendt er vi meget glade på Kristians vegne over, at han har fået denne mulighed, og vi forstår til fulde, at han har sagt ja tak til tilbuddet. Kristians politiske talent og hans lederevner er unikke hans unge alder taget i betragtning, og vi ønsker ham det bedste”, siger Pia Voss, der er adm. direktør i HORESTA.

Kristian Nørgaard er 27 år og uddannet cand.jur. Siden har var 17 år, har han været medlem af Venstre. Allerede som 18-årig blev han byrådsmedlem for partiet i Billund Kommune, og fire år senere blev han valgt ind i Regionsrådet i Region Syddanmark. I 2021 blev han medlem af Venstres Hovedbestyrelse.

I HORESTA blev han ansat som studentermedhjælper i 2017, og efter endt uddannelse blev han fastansat i HORESTAs Politiske Afdeling. For godt et år siden blev hans udnævnt til politisk direktør, og i september trådte han ind i HORESTAs direktion.

”At være ansat i HORESTA er for de fleste af os mere end bare et job. Vi brænder for at gøre en forskel for denne branche. Men da Venstre kontaktede mig før jul og gav mig dette tilbud, var det svært at sige nej. Det er en udfordring, som jeg glæder mig utrolig meget til at prøve kræfter med”, siger Kristian Nørgaard, der for et år siden var på Berlingskes liste over de 100 mest talentfulde unge ledere i Danmark.

HORESTA har imødekommet et ønske fra Venstre om at frigive Kristian Nørgaard allerede pr. 1. januar og er nu i gang med at finde hans afløser.

Log ind