Gør du brug af HORESTAs medlemsfordelsaftale med Circle K? Med Circle K Pro får HORESTAs medlemmer en komplet løsning, hvor der som noget nyt også indgår fordele forbundet med opladning af elbiler. Circle K har valgt at forbedre aftalen til HORESTAs medlemmer på både benzin og diesel samt at tilføre en rabat på elopladning på Circle K’s lynladere.

Peer Bjergskov, Senior Regional Sales Manager, fortæller:

”I en tid med voksende udgifter vil vi gerne hjælpe HORESTAs medlemmer. Vores erhvervssløsning sikrer nemlig brugerne store rabatter. I forhold til elbilsbrugerne, så har Circle K desuden landets stærkeste ladenetværk med 300 kW-lynladere over hele landet. Med Circle K Pro får HORESTAs medlemmer en samlet faktura, som gør det let og overskueligt, og samtidig giver erhvervskortet rabatter på kør-videre-produkter, så man kan få stillet sulten, mens bilen lader op,” siger Peer Bjergskov.

Læs mere om HORESTAs medlemsfordel med Circle K her.

Du kan finde en liste over eksisterende og kommende ladestandere her.

Eurojob: ”Udenlandsk arbejdskraft skaber vækst”

HORESTAs samarbejdspartner på international rekruttering, Eurojob, vinder for andet år i træk Børsens Gazellepris, som gives til virksomheder der over en 4-årig periode hver år har fordoblet omsætning eller bundlinje.

Log ind