Integrationsministeren, Kaare Dybvad Bek (S), har fremsat et lovforslag, som foreslår indførelse af ny beløbsgrænseordning, som skal gælde ved siden af den eksisterende.

Efter den nye beløbsordning vil der fra 1. april 2023 kunne ansøges om opholds- og arbejdstilladelse baseret på en årlig løn på 375.000 kr. mod de nuværende 465.000 kr.

Medlemmer kan læse mere i dette notat. På denne plads kan der dog allerede nu være grund til at fremhæve, at mulighederne for at regulere lønnen for nuværende medarbejdere, og medarbejdere der ansøges om frem til 1. april, vurderes at være meget begrænsede. Virksomheder, der kan vente til efter 1. april 2023, bør derfor have dette i baghovedet.

Vi følger naturligvis lovgivningsprocessen nøje, og informerer løbende hvis der er væsentligt nyt.

HORESTAs december: 24 ønsker på 24 dage

Følg med i HORESTAs julekalender 2023, hvor vi dag for dag fortæller, hvad politikerne kan gøre for at skabe bedre rammevilkår for hotel-, restaurant- og turisterhvervet

HORESTA: Sammenblanding af pærer og bananer

I et indlæg i Berlingske svarer HORESTAs adm. direktør på Justitsminister Peter Hummelgaard og udlændinge- og integrationsminister Kaare Dybvads antydning om, at der er risiko for svenske bandekrigstilstande i Danmark, hvis vi åbner døren for mere international arbejdskraft.

Log ind