I sommer steg antallet af turister i Danmark, som samtidig brugte flere penge på restauranter, barer og hoteller sammenlignet med sidste år.

Det viser tal fra Nets, som deler indsigter i turisternes kortbetalinger på tværs af den danske hotel- og restaurantbranche, der blandt andet afslører i hvilke geografiske områder, der blev brugt flest penge og hvor turisterne kommer fra.

Restauranterne stod for langt størstedelen af de udenlandske turisters forbrug og København modtog mere end halvdelen af forbruget i denne kategori. På hotelsiden havde særligt turister fra Tyskland, USA og Singapore spenderbukserne på. Turiristerne fra sidstnævnte brugte i gennemsnit mest pr. køb i hotelbranchen.

Hvis man vil gøre det lettere for internationale turister at gennemskue de reelle købsomkostninger kan det være en god idé at kigge mod Dynamic Currency Conversion (DCC). Med DCC behøver den udenlandske kunde ikke at tjekke den aktuelle valutakurs online for selv at beregne beløbet. Tjenesten giver nemlig kunden mulighed for at betale i sin egen valuta så de kan se det nøjagtige beløb, der bliver trukket fra deres bankkonto.

DCC bidrager ikke alene til en bedre kundeservice, da omkring 30 procent af internationale turister vælger at betale i deres egen valuta, når det er muligt. DCC–tjenesten åbner også for en ekstra indtjening.

Hvis du vil vide mere om indtjeningspotentialet og turisternes forbrug i sommer, kan du læse mere her eller kontakte Nets’ kundeservice på 88 77 70 02.

Log ind