Planerne om at lukke ned for udeserveringen i København kl. 22 blev mandag aften lagt i graven.

På et møde i Københavns Kommunes Teknik- og Miljøudvalg blev det fastslået, at forslaget ikke kan samle flertal, og det vækker stor glæde i HORESTA.

”Vi har kæmpet en hård kamp imod dette forslag, og derfor glæder det os selvfølgelig meget, at der ikke længere er opbakning til det. Først og fremmest en stor tak til de partier, som på ægte demokratisk vis lyttede til vores og andres argumenter. Men også tak til de 1.499 borgere, der ”råbte op” i den offentlige høring”, siger Jeppe Møller-Herskind, der er viceadm. direktør i HORESTA.

For HORESTA har forløbet først og fremmest handlet om at fastholde liv og aktivitet i landets hovedstad.

”København kan noget helt særligt. Byen har et stærkt brand, der handler om livsglæde og åbenhed, og her spiller muligheden for at nyde de lange og lyse sommeraftener ind som en del af oplevelsen og fortællingen. Aftenens afgørelse er en sejr for mange”, siger Jeppe Møller-Herskind.

Analyse er klar: Flyforbindelse har stor betydning for Bornholm

En analyse af flybetjeningen af Bornholm konkluderer, at forbindelsen til København er af stor betydning for det bornholmske samfund. Samtidig kan der skabes samfundsøkonomisk merværdi, hvis nogle af færgens støttemidler flyttes til flyruten.

Log ind